Andrei Nastase: Adversarii l-ar fi vrut mort. Familia unuia dintre avocati, amenintata

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 23:11
5112 citiri
Andrei Nastase: Adversarii l-ar fi vrut mort. Familia unuia dintre avocati, amenintata
Foto: Antena3

Andrei Nastase, fiul cel mare al premierului Adrian Nastase, a dezvaluit, duminica seara, ca se fac multe presiuni in continuare asupra celor apropiati fostului premier, desi acesta se afla in inchisoare, pentru ca adversarii sai politici ii doresc in continuare raul.

"Adversarii sai cred ca l-ar fi vrut mort, daca nu mort, macar umilit la maxim, scos de pe scena politica, executat politic. De fapt Adrian Nastase deranja, sunt atatea exemple, in ultimul timp am mai inceput sa citesc despre alti politicieni care au fost acuzati la randul lor, dar niciodata nu s-a ajuns pana aici.

Si premierul (Victor Ponta, n.red.) spunea ca si mesajele de afara sunt ca niciodata nu s-a ajuns pana aici, lucrurile sunt de-a dreptul revoltatoare si cred ca cei care au vrut si vor sa-l faca sa sufere vor continua, vor merge pana la capat, vor dori sa-l vada adus in sala de judecata cu catusele la mana", a spus Andrei Nastase, la Antena 3.

Acesta a povestit ca din cauza presiunilor, unul dintre avocatii care trebuiau sa-l reprezinte la CEDO pe Nastase a renuntat la caz, fiindu-i amenintata familia.

"S-au facut presiuni asupra oamenilor apropiati cazului Adrian Nastase. Unul dintre avocatii nostri, dl. Liviu Popescu, a decis sa se retraga si sa nu-l mai reprezinte pe Adrian Nastase la CEDO. El a luat aceasta decizie in urma unor amenintari si a unei alergii foarte suspecte a sotiei dansului, cand acesta s-a dus la spital sa faca un control de rutina. El nu vrea sa-si puna familia in pericol. Mi-a inmanat hartia, a fost semnata pe 29 iunie de Adrian Nastase", a relatat Andrei Nastase.

Intrebat cum a fost amenintat avocatul familiei, Andrei a raspuns: "I s-au nominlizat numele sotiei si copilului la telefon si i s-a cerut sa renunte la dosarul lui Adrian Nastase si la dosarul dnei. judecator Barsan. Si dansul a decis sa se retraga".

"Cineva se teme ca acest dosar va ajunge la CEDO, iar in momentul acela noi, cu totii, vom avea o problema, pentru ca atunci vor realiza ca au fost invinsi. Oricand prezentand dosarul la CEDO va fi foarte clar, lucrurile sunt foarte clare", a mai spus Andrei Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Adrian Nastase avocati amenintati, #Adrian Nastase CEDO, #Adrian Nastase inchisoare spital , #Andrei Nastase