Andrei Nastase crede ca tatal sau este vanat la fel ca Moby Dick

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 16:56
4433 citiri
Andrei Nastase crede ca tatal sau este vanat la fel ca Moby Dick

Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, compara procesele tatalui sau cu urmarirea balenei albe din romanul Moby Dick.

"Quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?

Sunt multe motivele pentru care, avand in vedere drama pe care o traim, imi vine in minte romanul Moby Dick, de Herman Melville. Sunt prezenti toti....marinarii, capitanul si mai ales dusmanul... moby dick.

Parintele meu nu este un personaj de roman! Nu presedintele Basescu, nici alte caractere de pe corabia acestuia nu vor putea micsora staura politica si umana a tatalui meu!", scrie Andrei Nastase pe pagina sa de Facebook.

El mai spune ca exista un "ospat" pregatit pentru devorarea lui Adrian Nastase, dar ca acesta nu va participa la el.

"Nu-mi aduc aminte in detaliu romanul, dar traiesc azi, pe viu, scene din urmarirea si vanarea balenei albe. Scopul vanatorii-orgoliul ranit, comandantul Ahab-il stiti, rezultaul niciunul. Spiritul tatalui meu nu poate fi inchis, asa cum orca alba nu a putut fi mancata. La ospatul pregatit pentru sarbatorirea presupusei victorii nu va participa vanatul. Stiu ca, pentru unii, tata este greu de digerat, dar pentru multi dintre ipoteticii meseni, dansul este prea mare", a adaugat Nastase junior.

Fiul fostului premier mai crede ca acesta a fost predat "pe targa, nu pe tava".

"In cei opt ani de vanatoare, tatal meu a luptat cu gloata de haitasi fara a pune genunchiul sau capul in pamant. Urmarit de oameni ce s-au ascuns in spatele institutiilor si-a asumat rolul de vanat politic. Predat de curand, nu pe tava ci pe targa ( o mica adaptare istorica) tatal meu continua sa-si infrunte urmaritorii. De ce?! Pentru ca nu ei, ci istoria este cea care ii va conferi statutul.... trofeu sau Adrian Nastase", a conchis Andrei Nastase.

Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, pe 20 iunie, dupa ce a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare. El este acum incarcerat in penitenciarul Rahova.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Andrei Nastase Moby Dick, #Adrian Nastase orca alba , #condamnat