Nastase a incercat sa se sinucida: Ce spune Opozitia

Joi, 21 Iunie 2012, ora 10:20
9275 citiri
Nastase a incercat sa se sinucida: Ce spune Opozitia

Tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase a starnit o serie de reactii din partea membrilor Opozitiei, care considera ca avem de-a face cu o drama, insa il acuza pe seful Guvernului, Victor Ponta, de faptul ca incearca sa profite de acest subiect.

Deputatul PDL Cezar Preda a spus ca tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase e o drama, insa l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca a facut un gest deplasat dand vina pe Traian Basescu pentru asta.

"Sunt 2 planuri - justitia si-a facut treaba, e o decizie incontestabila, pe celalalt plan, e o drama.

M-a deranjat enorm ca premierul nostru s-a dus acolo si avea ceva cu Traian Basescu, mi se pare complet deplasat(...) Ce legatura avea Traian Basescu cu impuscatul in cap? Ce ne asteapta pe noi toti bun din aceste momente?", s-a intrebat Preda.

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, s-a aratat si el de aceeasi parere, spunand: "Niciun politician nu-si poate permite sa comenteze in vreun fel o decizie definitiva si irevocabila a Inaltei Curti. Ce s-a intamplat, insa, pe urma cred ca e vorba de o tragedie, dar nu pot sa fiu de acord nici cu modul absolut incalificabil al domnului Ponta de a incerca sa castige capital politic si dintr-o tragedie".

Theodor Paleologu a comentat subiectul, pe Facebook: "1. Din punct de vedere uman sunt, evident, profund tulburat de gestul lui Adrian Nastase. Empatia e fireasca in asemenea momente. Sunt trist si imi pare rau pentru el.

2. Pe de alta parte, e interesant cum in cateva ore Nastase a devenit pentru USL un martir al luptei pentru dreptate, o icoana a inocentei persecutate, un simbol al moralitatii politice."

Senatorul independent afiliat PDL Iulian Urban considera ca tentativa de sinucidere a lui Nastase e dramatica si ca unuii oameni nu pot merge "pe drumul Golgotei".

"Este o drama, sunt foarte multi oameni care nu pot sa duca si sa mearga pe drumul Golgotei, din pacate, nu poate sa-si duca propria cruce si aleg din nefericire asemenea solutii. Este regretabil, insa, pana la urma, sa stiti ca in viata mai multe greseli pe care le-ai facut sau nu le-ai facut se intorc impotriva ta si de asta spun, sa nu uitam niciodata acest lucru, faptul ca este posibil ca fiecaruia dintre noi sa ne vina randul sa trecem prin asemenea clipe si atunci depinde de taria fiecaruia dintre noi daca reusim sa ne acceptam soarta sau mergem pe o asemenea varianta. Din pacate este o drama ceea ce s-a intamplat", a spus senatorul Urban.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Nastase impuscat reactii Opozitie, #Nastase impuscat PDL , #impuscat