Sute de romani, solidari cu Nastase pe Facebook - miting de sustinere la Universitate - UPDATE

Joi, 21 Iunie 2012, ora 15:04
8616 citiri
Sute de romani, solidari cu Nastase pe Facebook - miting de sustinere la Universitate - UPDATE
Foto: Facebook

Sustinatorii lui Adrian Nastase au inceput inca de miercuri seara sa lase mesaje de incurajare pe blogul fostului premier, dar si pe pagina sa de Facebook. Ba, mai mult, pentru a-si arata sustinerea, acestia au creat o pagina sub numele de "Solidari cu Adrian Nastase!".

In doar cateva ore de la crearea sa, pagina a ajuns sa aiba peste 1.800 de membri.

Adrian Nastase s-a impuscat in gat - avocatii cer amanarea executarii pedepsei

Unii dintre ei spun ca nu este de ajuns sa lasi un mesaj de incurajare pe o retea de socializare si tocmai de aceea intentioneaza sa se intalneasca cu totii in Piata Universitatii.

Acestia planuiesc sa se stranga la ora 17:00.

Anchetatorii vor ridica toate armele detinute de Adrian Nastase

Membrii paginii "Solidari cu Adrian Nastase!" ii transmit fostului premier ca ii sunt alaturi si ca sunt decisi sa faca ceva pentru a-l ajuta. Multi se roaga pentru sanatatea sa, in timp ce altii isi arata indignarea fata de presedintele Traian Basescu si alti membri ai PDL.

Acestia au facut si o poza pe care scrie "Solidar cu Adrian Nastase" si careia ii dau Share.

"Alaturi de Adrian Nastase! Are nevoie de noi acum, sa fim alaturi de el macar cu un gand bun!", a scris o doamna pe respectiva pagina.

"Suntem solidari cu Adrian Nastase. Sa se faca bine cat mai repede, ca eu cred ca mai are multe de spus, nu ca un marinar criminal. Multa sanatate, domnule Nastase! La parlamentare sa-i ciuruim impreuna", a scris o alta persoana.

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, impuscandu-se in cap, insa unul dintre politisti a intervenit, iar fostul premier s-a ranit la gat.

Evenimentul a avut loc dupa ce aflarea sentintei in cazul "Trofeul Calitatii". Fostul premier a fost condamnat la doi ani de inchisoare.

UPDATE: Tot joi, incepand cu ora 20.00, va avea loc "Promenda cu fular pe canicula", eveniment organizat de revista Kamikaze si care se vrea a fi o replica la mitingul de sustinere pentru Adrian Nastase.

"O mica plimbare de la Zambaccian la spitalul Floreasca in cinstea democratiei, a libertatii si-a adevarului istoric. Veniti cu un fular cat mai scump si, eventual, cu o pata mica de ketchup undeva in zona gatului. Justice for the justice!", potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Pagina Facebook Adrian Nastase, #Nastase impuscat, #Nastase impuscat operat, #Nastase sinucidere impuscat , #impuscat
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Poza Mos bazil
Mos bazil
rank 5
Daca tot sinteti solidari intrati la puscarie cu el