Adrian Nastase, audiat in puscarie

Luni, 16 Iulie 2012, ora 12:15
4263 citiri
Adrian Nastase, audiat in puscarie
Foto: Arhiva

Adrian Nastase a fost audiat, luni dimineata, la Penitenciarul Rahova, unde isi executa pedeapsa de doi ani de inchisoare. Procurorii i-au pus intrebari referitoare la tentativa sa de sinucidere.

"Incepand cu ora 10:00 s-a procedat la audierea de catre procuror a numitului Nastase Adrian, care a fost de acord sa declare aspecte legate de imprejurarile in care a avut loc tentativa sa de suicid", se arata intr-un comunicat al Parchetului General, remis Ziare.com.

Sursa citata precizeaza ca in zilele urmatoare nu sunt programate audieri ale membrilor familiei Nastase, martori la incidentul petrecut pe 20 iunie 2012.

Anterior, medicul Serban Bradisteanu si trei politisti au fost pusi sub urmarire penala pentru ca au impiedicat punerea in executare a mandatului de arestare pe numele lui Nastase.

Semne de intrebare

Cazul Adrian Nastase a ridicat mai multe semne de intrebare, dupa ce acesta a fost operat abia a doua zi, iar declaratiile medicului Bradisteanu au fost contradictorii, spunand la inceput ca fostul premier se simte bine, apoi ca are mai multe boli si prezinta risc de infarct.

Bradisteanu e medicul care l-a operat pe Nastase in urma tentativei de sinucidere a fostului premier.

Adrian Nastase s-a impuscat dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, dupa ce politistii au venit sa-l ridice, pentru a-si executa pedeapsa de doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul Calitatii".

Fostul premier le-a cerut permisiunea politistilor sa isi ia niste carti din biroul sau si, dupa o lupta cu unul dintre oamenii legii care au incercat sa-l opreasca sa-si ia viata, s-a impuscat in gat. Nastase a fost operat a doua zi dimineata, la Spitalul Floreasca. Dupa ce a fost operat, medicii au anuntat ca exista riscul declansarii unui infarct.

Doi ani de inchisoare pentru Nastase, in dosarul Trofeul Calitatii

Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de ICCJ, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care este acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

In urma deciziei ICCJ, Adrian Nastase a devenit primul premier post-decembrist condamnat la inchisoare cu executare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Adrian Natase audiat Rahova, #Nastase inchisoare audiat impuscat, #Nastase procurori audieri, #Adrian Natase condamnat inchisoare , #inchisoare