Nastase: Cine a avut de castigat din ce mi s-a intamplat? Cu ce e mai buna viata noastra?

Duminica, 28 Aprilie 2013, ora 15:37
5635 citiri
Nastase: Cine a avut de castigat din ce mi s-a intamplat? Cu ce e mai buna viata noastra?
Foto: Arhiva

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca romanii n-au avut nimic de castigat de pe urma intemnitarii sale. "Cine a avut de castigat din tot ce mi s-a intamplat mie sau familiei mele in ultimii ani? Cu ce este mai buna viata noastra de zi cu zi?", se intreaba Nastase.

"Ultima perioada n-a fost deloc usoara pentru mine. Incerc sa trec peste toate amintirile recente si sa le consider incercari ale vietii. De fiecare data insa cand vad urmele lasate in existenta mea, ele imi revin tulburator in memorie.

Ma intreb adesea, si am mai facut-o de cateva ori si pe acest blog, cine a avut de castigat din tot ce mi s-a intamplat mie sau familiei mele in ultimii ani? Cu ce este mai buna viata noastra de zi cu zi?

As putea spune ca eu am castigat poate mai multa intelepciune precum si o noua privire asupra vietii. Chiar si numai aceasta explicatie de-ar fi, cred ca acum se cuvine sa las totul in urma. Nu port resentimente. Port doar cateva cicatrice!", scrie Adrian Nastase pe blog.

Nastase: Nu am vrut umilinta catuselor, Basescu a spus ca nu se lasa pana nu ma vede in catuse

In continuare, el foloseste Duminica Floriilor pentru a evidentia "comportamentul unor semeni" din politica romaneasca.

"Intrarea in Ierusalim a lui Iisus, sau Duminica Floriilor, ma indemna, aproape involuntar, sa ma gandesc la o anumita trasatura a personalitatii umane. Cea a instabilitatii caracterului nostru! Nu poti sa nu te intrebi, mirandu-te, cum a fost posibil ca multimile din Ierusalim, care l-au intampinat pe Iisus cu bucurie, cu flori si ramuri de finic si i-au strigat 'osanale', sa strige, peste numai doar o saptamana: 'Rastigneste-L!'

Ceva este neclar si tulbure in caracterul oamenilor! Statornicia sentimentelor, recunostinta, fidelitatea umana, respectul, sunt si astazi, se pare, la fel ca acum doua mii de ani, tot atat de rare.

Cel care cauta aceste nestemate umane de caracter in curtea politicii romanesti de azi le observa, cu mare greutate, sub straturi de praf si indiferenta! Desi politica noastra are nevoie azi, mai mult ca oricand, de caractere si de valori!", concluzioneaza Nastase.

O.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Nastase inchisoare, #Adrian Nastase Florii, #Adrian Nastase politica , #inchisoare
Comentarii
Poza SC USL Felix SRL
SC USL Felix SRL
rank 1
Taci gangster nenorocit! Crăpa-ți-ar ochii, sau măcar ouăle, hoțule!