Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nastase despre ANI, prestatia lui Geoana si ce i-ar fi raspuns el lui Basescu

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 23:00
3269 citiri
Nastase despre ANI, prestatia lui Geoana si ce i-ar fi raspuns el lui Basescu
Foto: Antena 3

Adrian Nastase este de parere ca atacurile la adresa lui Mircea Geoana si ancheta Agentiei Nationale de Integritate nu au legatura cu candidatura la presedintia PSD, ci cu functia de presedinte al Senatului, care il face al doilea om in stat dupa Traian Basescu.

Fostul premier a afirmat ca atacul este regizat de Traian Basescu sau, cel putin, de oameni din jurul lui Traian Basescu.

"Mircea Geoana nu a fost atacat pentru ca e candidat la presedintia partidului. Nu cred ca lucrul asta intereseaza atat de tare. Cred ca atacul e la adresa lui ca presedinte al Senatului. Cred ca e un atac din partea celor din jurul lui Traian Basescu pentru a-l vulnerabiliza cu privire la aceasta functie", a spus Nastase in emisiunea Q&A de la Antena 3.

El s-a referit si la propriile probleme pe care le are in prezent, spunand ca cel mai mult l-a deranjat ca procurorii aleg o anumita zi in care sa dea astfel de informatii pe surse si nu fac anuntul oficial printr-un comunicat.

"Si CSM s-a saturat de chestia asta si s-a luat o hotarare la sectia de procurori pentru ca cei doi procurori care se ocupa de caz sa fie pusi intr-o ancheta pentru ca e inadmisibil sa dai pe surse informatia", a continuat presedintele Consiliului National al PSD.

Nastase nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Traian Basescu si modul lui de a conduce tara, care nu a facut decat sa ne izoleze in plan international.

"Traian Basescu a creat in Romania haos, dezbinare, probleme economice. Romania este intr-o stare de izolare. Romania nu mai e in stare sa participe la Davos sau in alta parte. Romania e izolata din cauza lui", a subliniat Adrian Nastase. El a adaugat ca Traian Basescu are, insa, si o calitate: "le-a promis ceva celor de la PRM si apoi le-a dat guvern cu UDMR. Isi tine mereu cuvantul".

In ceea ce priveste campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009, fostul premier a afirmat ca Mircea Geoana a facut mai multe greseli in lupta cu Traian Basescu. In primul rand, a fost vorba de atitudinea fata de referendum, care i-a oferit un avantaj contracandidatului, sau vizita neinspirata de la Timisoara. De asemenea, in opinia lui Nastase, Geoana a gresit ca nu si-a asumat partidul "cu bune si cu rele, cu istoria lui, cu oamenii lui".

Aceste greseli au continuat cu vizita la Sorin Ovidiu Vantu, "care fara indoiala a creat nervozitate deoarece confirma atacurile pregatite de Traian Basescu". Nastase a reclamat si faptul ca Geoana nu a putut sa ii dea o replica lui Basescu si nu a avut nicio reactie. A dat, insa, un exemplu de replica pe care ar fi dat-o el:

"Coane, fii serios! Lasa bascalia, lasa povestile astea. M-a chemat Vintu sa imi dea documente despre tine si sa imi povesteasca cum v-ati intalnit in 2004".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Adrian Nastase Zambaccian, #Nastase Geoana ANI, #Nastase replica Basescu Vintu, #Nastase Basescu Vintu vizita , #Mircea Geoana
Comentarii
Poza nagumo
nagumo
rank 5
Ce ai fi raspuns tu: ,,daca tu ai renuntat la imunitate, Eu Nu. Eu te-am acuzat, tu ai raspuns. Pe mine sa mu ma acuzazi, ca nu raspund.