Nastase, despre Geoana: A ales sa se desparta de noi intr-un mod incalificabil

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 15:39
1834 citiri
Nastase, despre Geoana: A ales sa se desparta de noi intr-un mod incalificabil
Foto: TVR Info

Adrian Nastase critica modul "incalificabil si jenant" prin care a ales Mircea Geoana sa se desparta de PSD, anuntand ca toti social democratii au fost socati de "tonul, atitudinea, limbajul si mesajele transmise de fostul lor coleg".

"Domnul Geoana a ales sa se desparta de noi intr-un mod incalificabil. In reuniunea CExN, cu totii am fost socati de tonul, atitudinea, limbajul si mesajele transmise de fostul nostru coleg. Un om pentru care acest partid a facut foarte multe, pe care l-a sustinut extraordinar, pentru care membrii nostri s-au luptat enorm, chiar si in conditii dificile, si care alege sa plece in acest mod... jenant", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Fostul premier tine sa faca unele lamuriri in legatura cu atacul lui Mircea Geoana si sustine ca i se pare ciudat ca acesta a spus ca nu a putut reforma partidul din cauza lui si a lui Ion Iliescu.

"Domnul Geoana a spus ca, avandu-ne pe mine si pe domnul Iliescu alaturi, PSD nu se mai poate reforma. Ciudat acest mesaj din partea cuiva care a preluat partidul dupa ce eu si domnul Iliescu l-am condus, si care a avut 5 ani intreaga putere de a reforma partidul. Ar fi trebuit ca, dupa acesti ani, sa predea partidul DEJA REFORMAT domnului Ponta. Ce a facut, de fapt, in acesti ani, stiti cu totii. Faptul ca da mesaje de acest fel acum il descalifica", mai noteaza liderul social democrat.

Adrian Nastase ii mai transmite lui Mircea Geoana ca in 2010 nu i-a fost frica sa se bata cu el pentru sefia PSD.

"De asemenea, domnul Geoana m-a acuzat ca n-am avut curaj sa ma bat cu el, in 2010. Incredibila incercare de rescriere a istoriei. I-am spus si in sedinta domnului Geoana (si colegii care au participat stiu foarte bine) ca in 2010 s-a intamplat ceva special, care a dus la retragerea candidaturii mele. Atunci, domnul Geoana, cu sprijinul unor apropiati, a dublat numarul de delegati ai organizatiei de Bucuresti, si a organizat o "cooperativa" cu mai multi presedinti de organizatii, incercand in acest fel sa pregateasca o frauda de proportii.

La acea manevra, eu am protestat prin retragerea candidaturii (in aceeasi sala in care a avut loc si reuniunea de ieri (marti - n.red.). Abia, ulterior, a aparut candidatura lui Victor Ponta, pe care am sprijinit-o. Amestecarea lucrurilor acum nu face decat sa arate cat de denaturat vede domnul Geoana politica", a mai precizat Nastase.

Mircea Geoana a fost exclus marti seara din PSD ca urmare a deciziei de marti a Comitetului Executiv National al partidului. In favoarea excluderii au votat 50 de membri, 5 au fost impotriva, iar 3 s-au abtinut.

Sansele presedintelui Senatului de a fi iertat au fost extrem de mici inca de la inceput, in conditiile in care conflictul cu liderul Victor Ponta in loc sa se atenueze in ultimele zile a crescut in intensitate.

Sedinta s-a tinut cu usile inchise, dar presa a aflat pe surse ca dezbaterile au fost extrem de aprinse. Mircea Geoana nu a venit spasit, asa cum se asteptau colegii sai, ci, dimpotriva, s-a lansat intr-un lung sir de acuzatii la adresa conducerii PSD.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Nastase atac Mircea Geoana, #mircea geoana exclus psd , #Mircea Geoana
Comentarii
Poza acinoI
acinoI
rank 5
Invers,Nastase ! Voi v-ati despartit de Geoana in mod incalificabil.