Nastase le cere pensionarilor ajutor impotriva diversiunilor actualei puteri

Joi, 18 Martie 2010, ora 15:49
531 citiri
Nastase le cere pensionarilor ajutor impotriva diversiunilor actualei puteri

Presedintele CN al PSD Adrian Nastase le-a spus joi pensionarilor PSD ca noua echipa a partidului va trebui sa se concentreze pe combaterea diversiunilor actualei puteri si sa nu permita atacuri murdare cum e cel asupra lui Mircea Geoana, pe care puterea vrea sa-l inlature de la Senat.

"Echipa, asa cum este ea, in care fiecare are locul sau, ma refer si la Mircea Geoana, si la Ion Iliescu, fiecare dintre noi, cu Victor Ponta presedinte acum, cu Liviu Dragnea conducand secretariatul general cu o mana energica, toti suntem de fapt intr-o echipa care incearca sa se regaseasca si de care sunt convins ca Romania are mare nevoie, cu conditia ca noi sa fim creativi, solidari, sa nu permitem aceste atacuri murdare cum este cel de la Senat impotriva lui Mircea Geana, cum sunt atacurile din teritoriu la adresa colegilor nostri", a spus Adrian Nastase la conferinta pensionarilor PSD.

Presedintele Consiliului National le-a solicitat pensionarilor sa fie solidari cu conducerea partidului in eforturile de a lupta impotriva diversiunilor actualei puteri care afecteaza sistemul democratic si viata economica si sociala din Romania.

"Mesajul nostru trebuie sa fie in primul rand de solidaritate inre generatii, un mesaj care sa iasa din zona mercantilismului si a ideilor de contributivitate intr-o varianta pe care nu o putem accepta atunci cand vorbim despre legea pensiilor. Este important sa cautam inititivele legislative noi, sa gasim solutii, in perioada care urmeaza va trebui sa ne concentram nu doar asupra aspectelor sociale ci si ecoomice", a subliniat Adrian Nastase.

Liderul Consiliului National a aratat ca sunt lucruri pe care PSD nu le spune suficient de clar- faptul ca in ultimii patru ani in Romania capitalul strain a facut legea "bazandu-se pe nepriceperea sau complicitarea actualilor guvernanti", astfel ca in Romania regulile pentru investitorii straini nu sunt aceleasi ca in Uniunea Europeana. "Acesta este unul dintre punctele noastre vulnerabile, lipsa de profesionalism a actualei guvernari a afectat vietile tuturor romanilor", a subliniat Nastase.

"Ma gandesc ca peste 20 de ani domnul presedinte Iliescu o sa aiba 100 de ani, eu 80, Victor Ponta o sa aiba aproape varsta mea de acum, atunci probabil ca vor fi existat vreo opt presedinti ai partidului care care vor vorbi la vremea respectiva si atunci sedinta va dura si mai mult", le-a spus seful Consiliului National pensionarilor, constatand din nou, ca si la ultimul Consiliu National unde Victor Ponta a vorbit peste 40 de minute, ca actualul sef al PSD, dar si presedintele de onoare Ion Iliescu au sustinut discursuri lungi.

Victor Ponta si Liviu Dragnea au parasit sala inainte ca fostul presedinte al PSD Mircea Geoana sa-si rosteasca discursul, invocand o intalnire in judetul Ialomita.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Adrian Nastase, #atacuri Senat Geoana, #atacuri murdare Mircea Geoana , #Mircea Geoana