Ziare.com

Colegiul Medicilor sare in apararea medicului Serban Bradisteanu

Miercuri, 04 Iulie 2012, ora 23:01

   

Colegiul Medicilor din Romania a depus miercuri o sesizare la CSM prin care solicita declansarea inspectiei judiciare impotriva activitatilor dispuse, respectiv intreprinse de Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi si a procurorilor DNA, implicati in efectuarea unor acte de urmarire penala intreprinse fata de medicul Serban Bradisteanu.

"In opinia noastra, actiunea declansata de catre organele de procuratura este o actiune in forta cu o mediatizare nepermisa la acest moment al investigatiilor si de natura a afecta pe de o parte imaginea corpului medical, iar pe de alta parte, independenta profesionala a medicului si increderea pacientului in medicul curant.

Bradisteanu, urmarit penal in cazul Nastase: Vezi ce probleme a mai avut cu justitia

Procedandu-se astfel, organele de investigatie impun intregului corp medical o atitudine nelegala si neconforma cu statutul si rolul medicului in societate.

Intreaga actiune in forta si intens mediatizata nu face altceva decat sa transmita intregului corp medical ca, ori de cate ori, actul medical va afecta intr-un fel sau altul interesul social asa cum este acesta vazut si inteles de organele de urmarire penala, medicul respectiv este susceptibil de a da socoteala, de a face obiectul anchetelor penale si supus oprobiului public sub diverse acuzatii", se arata in sesizare.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1662 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

*

Mafia este mafie , chiar daca este alba!!

 

Bine ca Bradisteanu i-a permis lui Nastase

Casa masa si spitalizare, ca doar Spitalul Universitar a devenit dispensar de penitenciar unde se dau zile libere celor care se automutileaza. Rus trebuie sa dea si el socoteala.

 

astarastoaie si bradisteanu

- ejustem farinae !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor