Adrian Nastase: PDL-ul se dovedeste incapabil de schimbare

Duminica, 18 Septembrie 2011, ora 21:24
1192 citiri
Adrian Nastase: PDL-ul se dovedeste incapabil de schimbare
Foto: Arhiva

Partidul Democrat-Liberal (PDL) se dovedeste incapabil de schimbare, el traieste in continuare intr-o conditie care sa insemne strangerea banilor, pregatirea fraudarii alegerilor, o anumita construire a unui stat politienesc si supravietuirea pe baza contractelor de stat, a declarat, duminica, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.

Liderul social-democrat a afirmat ca fostul ministru al Muncii Sebastian Lazaroiu a fost "ejectat" deoarece a venit cu niste formule de reformare a partidului, iar PDL-ul se dovedeste incapabil de schimbare.

"Linia dura, linia conservatoare din PDL, cea care practic strange si imparte resursele financiare, cea care practic l-a ajutat pe Traian Basescu sa fie reales in 2009, a strans randurile si l-a trimis in afara acestei echipe pe Lazaroiu care a venit cu niste analize si cu niste concluzii intr-un fel derivate din sondaje de opinie in legatura cu anumite motive pentru care PDL e intr-un blocaj la nivel de 20 la suta. (...)

Ideea de rebranduire inseamna implicit ca PDL-ul actual a intrat intr-o zona mai curand de umbra, o zona negativa, de pierdere de viteza si pentru marea majoritate a liderilor traditionali din PDL concluziile lui Lazaroiu au fost extrem de deranjante", a explicat Nastase.

Catalogandu-l pe Sebastian Lazaroiu drept un ministru al Muncii "catastrofal", Nastase a aratat ca acesta vorbeste, ca analist, despre lucruri "de bun simt", despre nevoia unei formule agregate, dar concluziile sale sunt "deranjante", astfel ca "este evident ca el a fost ejectat si el a fost respins pentru ca venea cu niste formule de schimbare, reformare".

Presedintele Consiliului National al PSD a participat, duminica, la lansarea oficiala a candidatului USL la primaria comunei prahovene Ceptura, aflata in colegiul in care acesta a fost ales deputat in 2008.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Nastase PDL , #PSD