Nastase: Basescu a aratat sambata de ce este politicianul cel mai detestat

Sambata, 14 Mai 2011, ora 20:31
2426 citiri
Nastase: Basescu a aratat sambata de ce este politicianul cel mai detestat
Foto: Arhiva

Adrian Nastase considera ca prin prestatia de la Conventia Nationala a PD-L Traian Basescu "a mai aratat odata de ce este stapanul absolut al unui partid, si politicianul cel mai detestat din Romania", si anume minciuna si demagogia.

"Traian Basescu a trasat o linie intre romani si propriul partid, afirmand ca PD-L nu l-a dezamagit. Cu alte cuvinte, menirea PD-L si a acestei guvernari nu a fost alta decat sa il tina pe Basescu in priza, nedezamagit. Nu conteaza ca pe parcursul actiunilor de 'nedezamagire' a lui Basescu, 80% dintre romani au fost lasati fara directie, iar o mare parte din ei direct indreptati catre saracie. Stapanul sa fie fericit", scrie Adrian Nastase pe blog.

Fostul lider PSD considera ca seful statului ignora Constitutia prin afirmatiile facute la reuniunea PD-L.

"Traian Basescu a trasat o linie intre cei care trebuie sa respecte Constitutia si cei care nu trebuie sa o faca (adica, el si PD-L). Spune Basescu: Parteneriatul meu este cu PD-L, oricat de independent ar trebui sa fie un presedinte. Cu alte cuvinte, Traian Basescu ne pune in fata unei noi interpretari a conceptului de parteneriat - ca instrument de incalcare a Constitutiei. Parteneriatul presedintelui trebuie sa fie, in primul rand, cu cel care l-au ales. Basescu a optat insa pentru parteneriatul cu cei care ii servesc grupurile de interese. Prietenii stiu de ce. Stapanul sa fie fericit", mai comenteaza Adrian Nastase.

In opinia lui, Traian Basescu a dovedit sambata "o mostra de comportament duplicitar, cum doar el este capabil sa manifeste", ignorandu-l pe Vasile Blaga, la fel cu Petre Roman l-a ignorat pe el la alegerile din PD-L din 2001.

Dar cel mai deranjat este Adrian Nastase de faptul ca Traian Basescu a sustinut ca PD-L este partidul care a facut cel mai mare bine Romaniei.

Adrian Nastase reaminteste cateva dintre aceste lucruri "bune", printre acestea taierea salariilor din sectorul bugetar, inghetarea pensiilor, majorarea TVA, cresterea inflatiei sau scaderea puterii de cumparare.

C.B.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Adrian Nastase Basescu, #alegeri PDL, #congres PDL , #PSD
Comentarii
C
Cronos
rank 3
mai bine detestat ca Basescu decit iubit ca Nastase.
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Traiasca domnu' Basescu, demagogul mincinos!