Nastase: Basescu este frustrat ca nu reuseste sa realizeze ce s-a facut in 2000-2004

Marti, 26 Aprilie 2011, ora 23:01
2871 citiri
Nastase: Basescu este frustrat ca nu reuseste sa realizeze ce s-a facut in 2000-2004
Foto: Antena 3

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat, marti seara, ca se astepta ca dupa alegerile din 2009, Romania sa aiba "un alt curs" al guvernarii, precizand ca Traian Basescu este "frustrat" de faptul ca nu reuseste sa realizeze ce s-a facut in perioada 2000-2004.

"Un prieten ma intreba: 'ce are de fapt Basescu cu tine?' Eu cred ca este o frustrare extraordinara. Dupa ani de zile descopera ca lumea se intoarce inapoi la niste cifre, la niste realizari si realitati din perioada 2000-2004. Si spun totusi ca perioada aceea a fost una de succes. Faptul ca el nu reuseste aceste lucru, eu cred ca accentueaza frustrarea", a declarat la Antena 3, Adrian Nastase.

Potrivit acestuia, sloganul "Sa traiti bine" care a insemnat la un moment dat o promisiune si un angajament, a devenit in prezent "o poveste de spus pe strada", "o bascalie".

El spune ca PSD pregateste o "carte neagra" a guvernarii Boc, dupa 500 de zile de stat la Putere, precizand ca astfel se descopera "toate acele puncte de vulnerabilitate, erori de judecata si actiune".

Adrian Nastase precizeaza ca Romania a ajuns sa fie intr-un fel comparata cu tari din Africa de Nord.

"Tara noastra si-a pierdut credibilitatea", spune Nastase, facand referire la faptul ca Eurostat si-a exprimat, marti, rezervele fata de calitatea datelor transmise de Romania in ceea ce priveste deficitul bugetar si nivelul datoriei guvernamentale in 2010.

Eurostat are rezerve fata de datele transmise de Romania - vezi reactia INS

Cei de la Eurostat au acuzat "ca nu mai avem capacitatea de a face stabilitate la nivelul Guvernului asa cum trebuie", spune Nastase.

"Acest lucru inseamna zone de vulnerabilitate extraordinara. Aceasta pierdere a increderii, aceasta afundare permananeta intr-o mlastina, care devine tot mai agresiva si care nu ne lasa sa ne miscam, reprezinta rezultatul unor ani care au fost de fapt de regres. Se vede ca procesul democratic a devenit reversibil", a adaugat social democratul.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Adrian Nastase PSD, #presedinte Traian Basescu , #PSD
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
Nastase e atat de putred ca nu poate fi insultat ! as vrea sa mi-l dea cineva pe mana sa incerc sa fac autostrada din el in 24 de ore ! chiar daca nu am sa reusesc , dar macar sa incerc ! Nastase nu e crestin , asa ca nu merita ingropat !
Poza adsal
adsal
rank 5
CAT DE MARE TREBUIE SA FIE FRUSTRATIA LUI NASTASE INCAT SA-L VADA PE ALTUL MAI RAU CA EL??