Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nastase: Il consider pe Adrian Severin partenerul meu politic

Vineri, 22 Ianuarie 2010, ora 16:09
969 citiri
Nastase: Il consider pe Adrian Severin partenerul meu politic
foto: Antena 3

Presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase l-a nominalizat, vineri, pe Adrian Severin drept unul dintre partenerii sai politici, precizand in acelasi timp ca vede o anumita schimbare in bine a atitudinii lui Miron Mitrea, care ar putea deschide calea unei viitoare colaborari.

"Il consider pe Adrian Severin unul dintre partenerii mei politici", a declarat Adrian Nastase, la finalul discutiilor purtate de liderii PSD la Institutul de Studii Social Democrate "Ovidiu Sincai", pe tema reconstructiei stangii romanesti.

Nastase sustine ca partidul sau nu va mai putea tolera colaborationismul, compromisurile paguboase cu dreapta politica, precizand ca, desi Miron Mitrea a avut un rol in intrarea la guvernare a social-democratilor alaturi de PD-L, noul discurs al liderului PSD, indreptat impotriva dreptei si a lui Basescu, il face sa creada ca ar putea colabora, in viitor, cu acesta.

"Fiii risipitori ai partidului trebuie chemati inapoi"

Referitor la "dezertarile" din partid, din ultima perioada, Adrian Nastase a declarat ca intotdeauna vor exista oamenii care, in vremuri grele, vor alege o cale mai usoara, din diferite motive, insa acestia ar trebui atrasi inapoi in partid.

"Sunt oameni care nu stau foarte bine pe picioarele lor, care nu sunt fericiti cu ce se intampla la ei in organizatie. (...) Multi dintre ei se vor intoarce. Fiii risipitori ai partidului trebuie chemati inapoi. Daca vor vedea ca suntem din nou puternici, vor veni inapoi", sustine Nastase.

Presedintele Consiliului National al PSD s-a pronuntat impotriva "intalnirilor in hoteluri si carciumi", practicate de unii dintre liderii partidului, inaintea Congresului pentru alegerea unui nou presedinte.

"Nu inteleg de ce ar trebui ca lideri ai partidului sa mearga sambata la Brasov, duminica la Ziua Unirii, ca sa vina luni la Bucuresti, la Comitetul Executiv", a afirmat Adrian Nastase.

"Nu are rost sa ne prefacem ca suntem un partid daca mergem pe formula aranjamentelor personale", a mai declarat Nastase, precizand ca toate dicutiile ar trebui sa aiba loc in cadrul Comitetului Executiv de luni al partidului, organizat tocmai in acest scop.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Adrian Nastase Miron Mitrea, #Adrian Nastase Congres PSD, #Nastase sprijin Adrian Severin , #PSD