Nastase o avertizeaza pe Udrea: Ce spune se poate intoarce impotriva ei

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 22:08
7564 citiri
Nastase o avertizeaza pe Udrea: Ce spune se poate intoarce impotriva ei
Foto: Antena 3

Presedintele Consiliului National (CN) al PSD, Adrian Nastase, i-a dat un avertisment ministrului Turismului, Elena Udrea, in legatura cu reactia pe care a avut-o, joi, privind achitarea lui in dosarul "Matusa Tamara".

Mai exact, Adrian Nastase a avertizat-o pe Elena Udrea ca oamenii politici trebuie sa aiba grija referitor la declaratiile pe care le fac pentru ca se pot intoarce impotriva lor, la un anumit moment, in viitor.

Adrian Nastase, achitat in dosarul "Matusa Tamara"

"Nu cred ca ii va face bine, in timp, acest comentariu. Oamenii politici trebuie sa aiba grija la ceea ce spun pentru ca declaratiile pe care le fac se pot intoarce impotriva lor", a avertizat-o Adrian Nastase pe Elena Udrea, joi seara, la Antena 3.

In avertismentul dat Elenei Udrea, Adrian Nastase a sugerat ca, in comparatie cu comentariile ministrului Turismului, presedintele Traian Basescu, care a spus ca nu comenteaza deciziile Justitiei, a avut o reactie corecta pentru un politician.

"Eu credeam ca are un suflet caritabil (Elena Udrea - n.red.). Dar, in fine. Mi se pare ca au fost alti colegi de-ai sai, inclusiv presedintele, care au procedat mult mai corect si nu au adaugat nimic", a mai spus liderul PSD.

Fostul premier a tinut sa mentioneze ca este prima si singura data cand va vorbi intr-o emisiune despre sentinta data de Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul "Matusa Tamara".

"E singura emisiune la care voi vorbi despre acest dosar pentru ca lucruriule vor merge mai departe. Se poate face recurs si eu sper ca judecatorii vor trata cu profesionalism acest proces. Incepand de maine, vreau sa revin la mandatul meu de om politic, sa discut despre buget, despre exemplu", a atras atentia Nastase.

Elena Udrea: Achitarea lui Nastase va dezamagi multi oameni

Adrian Nastase, achitat in dosarul "Matusa Tamara" - Vezi reactii

Reactia lui Nastase referitor la comentariul Elenei Udrea despre achitarea lui in dosarul "Matusa Tamara" vine dupa ce ministrul Turismului a declarat ca sunt oameni care vor fi dezamagiti de solutia judecatorilor: "Sincer ma asteptam la o solutie de condamnare, este adevarat ca nu cunosc mai mult din dosar decat stie toata lumea, mai mult decat s-a spus la TV si in media, deci nu am alte informatii".

Sefa de la Turism a adaugat ca in urma acestor decizii ale justitiei exista si oameni dezamagiti: "Sunt oamenii care asteapta ca acest dosar de mare coruptie sa se termine cu condamnari, sunt dezamagiti de aceasta decizie care a luat-o instanta de judecata.

Este greu sa judec o decizie a unei instante de judecata, nu stiu care sunt argumentele, trebuie vazuta motivarea, dar vedem cum un dosar de coruptie atat de mediatizat, un caz de coruptie despre care se stie de atata timp (...) s-a inchis cu o solutie prin care domnul Nastase a fost gasit nevinovat".

La randul lui, seful statului a fost abordat de jurnalisti la iesirea de la intalnirea anuala cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, de joi, insa a refuzat sa faca declaratii pe tema achitarii lui Adrian Nastase in dosarul Matusa Tamara. "Nu comentez deciziile justitiei", a spus Traian Basescu.

Amintim ca fostul premier PSD Adrian Nastase a fost achitat, joi, in dosarul "Matusa Tamara", in care era acuzat de coruptie. Verdictul a fost dat de un complet de judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) si a fost deja atacat cu recurs de catre procurorii DNA.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Nastase avertisment Elena Udrea, #Nastase achitat Matusa Tamara, #Udrea Nastase Matusa Tamara , #PSD