Nastase: O candidatura independenta va canibaliza voturile PSD (VIDEO)

Luni, 14 Aprilie 2008, ora 10:35
2463 citiri
Nastase: O candidatura independenta va canibaliza voturile PSD (VIDEO)

Dupa ce Cristian Diaconescu a fost validat in unanimitate de catre Comitetul Executiv al PSD in cursa pentru Primaria Capitalei, presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase a spus, referindu-se la senatorul Sorin Oprescu, ca o candidatura independenta a acestuia "va canibaliza voturile PSD".

"Cred ca el are pe buna dreptate o frustrare si o nemultumire fondata pe faptul ca sondajele aratau intr-un anume fel si rezultatul a fost altul. Din acest punct de vedere, eu cred ca pozitia lui este foarte usor de inteles. Pe de alta parte, trebuie sa fim constienti ca o candidatura independenta va canibaliza voturile PSD. Cele mai multe voturi ar veni din PSD", a explicat Adrian Nastase.

Pe de alta parte, presedintele Consiliului National al PSD a clarificat ca "nu are rost sa mai vorbim despre variante, despre optiuni, despre variante pro sau impotriva. S-a luat o decizie, cred ca acum avem cu totii datoria sa o sustinem".

Mai mult, Nastase a tras din nou un semnal de alarma explicand ca Diaconescu si Oprescu ar "risca sa nu mai ajunga in turul doi" tocmai din cauza faptului ca "ar canibaliza voturile".

Social-democratii s-au reunit, luni dimineata, pentru a finaliza listele pentru candidatii pentru sectoarele Capitalei. Pana acum au fost anuntati Neculai Ontanu, la Primaria sectorului 2, si Marian Vanghelie, la Primaria sectorului 5.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#primarie, #Marian Vanghelie, #Sorin Oprescu, #Adrian Nastase, #Cristian Diaconescu, #sector , #PSD