Nastase: Premierul se executa, nu se discuta

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 11:52
3914 citiri
Nastase: Premierul se executa, nu se discuta

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, s-a aratat de parere ca exista un "joc de-a soarecele si pisica" intre premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu, primul refuzand sa-si dea demisia.

"Oare sunt singurul care s-a plictisit de jocul de-a soarecele si pisica dintre Traian Basescu si Emil Boc? Aceeasi partitura, aceiasi actori obositi si acelasi deznodamant. Dupa ce, anul trecut, Traian Basescu i-a cerut de mai multe ori sa propuna remanierea guvernului, iar Emil Boc s-a prefacut ca nu aude, ai fi zis ca Romania are un premier independent. Au venit insa momentele in care pedelistii, in frunte cu Emil Boc, au fost aliniati la Cotroceni, au batut din calcaie si au executat.

Desi a inceput de cateva zile, anul acesta nu pare sa ofere nimic nou: motanul Tom il alearga la nesfarsit pe soricelul Jerry. Emil Boc si-a incordat putin muschii si l-a trimis pe dl. Baconschi la Paris sa numere voturile, fara sa se consulte cu capitanul. Ce a urmat? Cateva palme serioase din partea lui Traian Basescu care, cu siguranta, ar fi condus mai bine partidul. Cum sa nu o fi facut! Doar e capitan si isi duce de fiecare data vaporul la tarm (pana acum o face, din pacate, dupa modelul nefericit al navei de croaziera, Costa Concordia). Emil Boc a incasat, a tacut si ... a dat la lopata", a scris Adrian Nastase pe blog.

Joc de-a Tom si Jerry

Fostul premier mai scrie ca Traian Basescu si Emil Boc sunt iresponsabili, intrucat duc un joc de-a soarecele si pisica, precum in desenele animate.

"Daca tot acest balet nu ar avea consecinte extrem de grave asupra societatii si a vietii fiecarui roman as fi spus ca asistam la o piesa proasta, cu doua personaje iresponsabile: un Emil Boc care (se) executa, dar de fapt nu executa nimic si un Traian Basescu care nici el nu executa, desi, dupa sapte ani de mandat, face aceeasi si aceeasi diagnoza a societatii romanesti.

Cei doi sunt responsabili pentru modul in care Romania arata astazi. Jocul lor de-a Tom si Jerry a generat dezastrul pe care milioane de romani il vad, il simt si il traiesc astazi. Piesa e intr-adevar proasta, dar din pacate suntem si noi in ea si nu vom putea iesi decat prin actiunea/votul "romanilor", carora li s-a adresat, saptamana aceasta, Traian Basescu", mai scrie Adrian Nastase.

L.L.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Adrian Nastase premierul executa, #Adrian Nastase demisie Boc , #PSD