Nastase: Riscul este ca acest regim de dictatura sa ne ingenuncheze pe toti

Marti, 22 Martie 2011, ora 19:04
2209 citiri
Nastase: Riscul este ca acest regim de dictatura sa ne ingenuncheze pe toti
Foto: Antena3

Adrian Nastase considera ca acuzatiile care i se aduc presedintelui CJ Arges Constantin Nicolescu reprezinta o "razbunare politica", social-democratul fiind de fapt un om respectabil si extrem de apreciat, atat in judet cat si in PSD.

"Cred in continuare ca e un dosar politic. Stiti cum se spunea in NKVD: nu exista oameni nevinovati, ci oameni de care nu ne-am ocupat suficient", a ironizat Nastase actiunea procurorilor DNA, care l-au chemat pe Nicolescu la audieri, marti, constatand existenta unui conflict de interese, dupa ce Nicolescu a aprobat 14 contracte, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Arges, unor firme in care este actionar majoritar.

Constantin Nicolescu, chemat la DNA Pitesti

"Apar tot felul de povesti. Consider ca este o razbunare politica, o actiune politica, un dosar politic (...) Constantin Nicolescu este un om respectabil si extrem de apreciat la el in judet si la noi in partid", a declarat Adrian Nastase, reamintind ca Nicolescu este unul dintre cei mai seriosi oameni din PSD si a a avut "o cariera extraordinara si solida si inainte de 1989".

Adrian Nastase a acuzat din nou PD-L ca ar fi de vina pentru hartuirea la care este supus Constantin Nicolescu de DNA si a respins ideea ca prin solidaritatea manifestata cu presedintele CJ Arges si cu Adrian Severin PSD ar putea fi perceput ca un partid de corupti.

Nastase se opune demiterii lui Severin: Avem o datorie fata de soldatii partidului

"Riscul este de fapt ca acest regim de dictatura sa ne ingenuncheze pe toti. Pe mine nu, eu merg in fiecare zi la instanta, m-am obisnuit. Dar trebuie sa ne unim cu totii impotriva acestor chestiuni", le-a atras atentia Adrian Nastase colegilor din PSD.

Acesta a mai explicat ca in timp ce Victor Ponta, in calitate de presedinte al PSD, are responsabilitatea de a tine cont de opinia publica, el isi poate permite sa spuna cum stau in realitate lucrurile.

"Victor Ponta e sub o presiune extraordinara(...) El are o situatie speciala, si in partid si in calitate de co-presedinte al USL, si trebuie sa duca alianta spre castig. El exprima ce trebuie sa faca partidul pentru a castiga alegerile, eu vin si spun ca lucrurile nu sunt in alb si negru", a conchis Adrian Nastase.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Constantin Nicolescu, #Adrian Nastase, #presedinte CJ Arges dosar , #PSD