Nastase se autodenunta: Eu l-am umilit pe Traian Basescu

Marti, 13 Martie 2012, ora 16:56
2109 citiri
Nastase se autodenunta: Eu l-am umilit pe Traian Basescu
Foto: Antena 3

Dupa ce Traian Basescu a declarat ca perioada in care a fost presedinte a fost cea mai umilitoare din viata sa, Adrian Nastase sustine ca el este cel care l-a umilit pe seful statului.

"Recunosc, sunt vinovat: in toti acesti ani, eu sunt cel care l-a umilit pe Traian Basescu. Sunt atat de multe exemple, incat nici nu stiu de unde sa incep", a scris Nastase pe blog.

Nastase a scris amuzat ca el ar fi cel care l-a fortat pe Basescu in 2004 sa il inlocuiasca pe Thedor Stolojan si sa planga din cauza aceasta. "Poveste care l-a cam umilit", spune fostul premier.

"Eu l-am facut pe Traian Basescu sa imi construiasca, prin procurorii sai, vreo 40-50 de dosare din care, de-a lungul acestor ani, nu s-a ales mai nimic, motiv care l-a facut sa se simta umilit", a continuat acesta.

Un alt motiv ar fi, dupa cum sustine presedintele Consiliului National al PSD, faptul ca in 2004 el a lasat Romania cu 800.000 de bugetari, iar Traian Basescu a crescut numarul la 1,4 milioane, "pentru a avea de unde sa il scada acum, la 1,1 milioane; si asta cred ca l-a umilit".

Traian Basescu: Presedintia, cea mai umilitoare perioada din viata mea

"De fapt, cred ca umilinta suprema a fost ca Traian Basescu a fost nevoit sa recunoasca, dupa toti acesti ani, cine a fost cel mai bun prim ministru. Din cauza mea...", a precizat Nastase.

Politicianul a adaugat si alte persoane care l-au umilit pe Traian Basescu in ultimii ani. Printre acestia se numara: jurnalista pe care seful statului a numit-o "tiganca imputita", Petre Roman, regele Mihai, jurnalistii din trustul Intact si romanii care pleaca din tara.

"Vreau sa inchei cu indemnul de a inceta, noi toti, sa il mai umilim pe Traian Basescu. Are si el dreptul la adulatie, la cultul personalitatii, la o realitate paralela, la camarila si la oameni care sa il ajute sa depaseasca mai usor impactul nefericit al realitatii. Sigur ca exista solutii electorale iar eu sugerez ca 'iesirea din umilinta' a presedintelui (ca sa folosesc un stil de exprimare de tip prezidential) sa se faca democratic, rapid si fara dureri", a conchis Nastase.

A.G.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Nastase umilit Basescu, #Nastase autodenunt umilire Basescu, #Basescu umilit presedinte , #PSD