Nastase si-a prezentat gainile, mieii si pisicile de la Cornu

Duminica, 02 Mai 2010, ora 20:17
5401 citiri
Nastase si-a prezentat gainile, mieii si pisicile de la Cornu
Foto: inpolitics.ro

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, si-a prezentat, intr-o emisiune de divertisment, ferma din Cornu, el aratandu-le telespectatorilor gainile si mieii pe care ii creste, tuica de pruna care "te face sa votezi corect la alegeri" sau o pagoda chinezeasca ridicata de socrul sau.

Primele animale care i-au intampinat pe membrii echipei de filmare de la Antena 1 au fost pisicile familiei Nastase, care leneveau intr-un cos. "Au facut un fel de filiala in PSD pentru pisici, aici la Cornu", a glumit Adrian Nastase.

El si-a dus apoi oaspetii in cotetul pasarilor, unde cresc, pe langa gaini, si curci sau rate. Intrebat de moderator cu ce fel de carne de pasare l-ar imbia la masa pe Traian Basescu, daca acesta i-ar calca pragul, fostul premier a spus ca l-ar lasa sa aleaga si a marturisit ca, acum, spre deosebire de alte dati, ar avea curajul sa-l lase pe acesta singur cu o gaina.

Urmatorul "obiectiv" al traseului a fost staulul mieilor. Dana Nastase a facut si ea ofiicile de gazda. "Cel alb este berbecut. Uite ca are cornite. Iar cele trei negre sunt mielute", a intervenit in discutie sotia fostului premier.

Nastase le-a prezentat apoi vizitatorilor masina cu care este curatata zapada in ferma. "Asta este un mic tractoras pentru zapada, pentru ca pe toate distantele astea din ferma, daca ar trebui sa dai zapada cu lopata ar fi groaznic, sau ai avea nevoie de cineva care sa faca sala de fitness aici", a povestit pesedistul, care le-a mai aratat jurnalistilor ca zapada este evacuata intamplator prin partea stanga a tractorasului.

"Daca ai fi independent, pe ce parte ai da zapada?", s-a intrebat moderatorul. Liderul PSD a profitat de moment si a strecurat o ironie fina la adresa celor din partidul lui Gabriel Oprea. "Se poate modifica, daca esti independent, poti de exemplu sa o arunci in fata ca s-o mai iei inca o data, pentru ca iti place sa o iei de doua ori", a aratat fostul premier.

Tuica ce te face sa votezi corect

Dupa acest moment, Nastase si-a dus musafirii la butoaiele cu tuica. "Aici sunt butoaiele in care sunt puse la fermentat niste prune si niste mere", dezvaluie Nastase, care adauga ca tuica este "cel mai bun brand din Prahova". "Tuica adevarata, care te face inteligent, responsabil si te face sa votezi corect la alegeri. Iti schimba optiunile electorale in directia corecta", descrie el virtutile licorii, productie proprie.

Parcursul a continuat printr-o plimbare in curtea inverzita, cu pomi in floare. Ajunsi in apropierea unei pagode si a unei case in stil asiatic, cu lemnaria verandei vopsita in rosu, social-democratul a marturisit ca stilul asiatic i se datoreaza socrului sau, care a fost ambasador in China.

"Istoria acestei proprietati porneste cu o casa mica de lemn, pe care noi am facut-o in anii '90. Cea de acolo. Si dupa aceea, cand socrul meu, a vrut sa-si faca si el o casa, noi intai i-am oferit un teren al nostru din partea cealalta a satului, unde cumparasem noi initial in 1990. Nu i-a placut acolo, dar aveam pe cineva langa noi, dintre vecini, care a vrut sa vanda bucata asta de teren. Si atunci am cumparat terenul asta si el a facut casa asta, prima parte si cu pagoda, el a fost ambasador in China opt ani", a relatat fostul premier.

Ouale lui Nastase, suficiente

Nastase i-a aratat apoi oaspetelui sau, Lucian Mandruta, o sabie in stil ninja, acesta spunandu-i ca vrea sa fie cavaler de Cornu si vasalul liderului PSD de acum inainte. "Pai nu asa, in orice conditii. De acum incolo la toate emisiunile, promiti sa vorbesti frumos de mine si de PSD", isi expune Nastase, in gluma, "pretentiile".

La finalul reportajului, moderatorul s-a plans ca in urma vizitei tot nu a aflat cate oua are pesedistul. "Multe, suficiente", i-a dat replica Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Adrian Nastase Cornu, #oua Adrian Nastase, #Nastase animale Cornu, #Nastase gospodarie Cornu , #PSD
Comentarii
Poza Iogica
Iogica
rank 5
din timpul guvernarii Nastase, PSD a ramas dator cu 1 .ooo.ooo.ooo lei la plata chiriei, saracutul, a investit in pictura, portelan, termopane si traiasca matusa Tamara.