Pe cine admira Adrian Nastase si de ce - vezi unde se situeaza Antonescu

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 23:40
5513 citiri
Pe cine admira Adrian Nastase si de ce - vezi unde se situeaza Antonescu
Foto: Realitatea TV

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, este de parere ca unitatea USL in acest moment este, pe o scara de la 1 la 10, de nota 9. De altfel, pesedistul a recunoscut ca il admira pe Crin Antonescu, desi acesta nu se afla in capul listei cu personaje politice preferate de fostul premier.

"Pe Crin Antonescu il apreciez foarte mult - sunt convins ca evolutiile din interiorul PNL se vor calma dupa saptamana asta mai tumultoasa", a declarat Nastase la Antena 3. "Aceste calitati pe care le are din punct de vedere al viziunii (...) vor insemna mult in cadrul USL", a mai spus deputatul PSD.

Intrebat care sunt cei trei politicieni pe care ii admira cel mai mult, pesedistul nu l-a numit pe Crin Antonescu, ci a preferat nume din garda veche, precum Iliescu, Coposu, Tepelea, care a murit joi, Campeanu si Quintus. L-a nominalizat insa si pe Victor Ponta, despre care crede ca are "mari calitati pentru politica, calitati care vor prevala dominant in perioada care urmeaza".

Nastase, despre Basescu: Nu va vrea sa stea 2 ani sa se uite cum canta pasarelele

Din randul liberalilor a tinut sa aminteasca despre Calin Popescu Tariceanu, cu care a avut o "comunicare foarte buna intotdeauna", acesta facand parte din randul "oamenilor care au cultura dialogului". N-a simtit nevoia sa-l remarce pe Crin Antonescu decat dupa ce a nominalizat cateva nume grele din randul expertilor, respectiv pe Mugur Isarescu si Florin Georgescu.

Legat de cele doua luni de mandat ale Guvernului Mihai Razvan Ungureanu, Nastase a avut putine lucruri de spus: "ambitii foarte mari, reusite foarte putine".

Regretul lui Nastase: propria aroganta

Intrebat care a fost cel mai bun premier al Romaniei, presedintele Consiliului National al PSD a fost de acord cu Traian Basescu, care a afirmat, la un moment dat, ca acesta a fost chiar Adrian Nastase.

Totusi, fostul prim-ministru a tinut sa remarce ca are un regret legat de propria persoana si felul in care este perceput: aroganta. "Mie imi reprosez ca nu am reusit sa conving oamenii ca nu sunt un arogant(...). Poate daca aveam o relatie mai buna cu jurnalistii, eram vazut altfel", s-a destainuit el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Adrian Nastase Crin Antonescu, #Adrian Nastase Victor Ponta, #Adrian Nastase Tariceanu , #PSD