Adrian Nastase, operatie pe cord in Franta

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 13:37
5558 citiri
Adrian Nastase, operatie pe cord in Franta
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Adrian Nastase a anuntat ca, saptamana trecuta, a fost operat pe cord la o clinica din Franta.

Fostul premier a precizat ca interventia medicala nu a fost placuta, dar a trecut, fiind vorba despre o operatie pe care trebuia sa o faca in urma cu trei ani, insa nu a mai apucat, pentru ca a intrat la inchisoare.

"'Ratiunea medicala' pentru care am plecat din Bucuresti, saptamana trecuta, s-a incheiat prin instalarea unui stent. Nu a fost foarte placut, dar a trecut. De fapt, era o operatie pe care ar fi trebuit sa o fac in urma cu trei ani, atunci cand am descoperit despre ce era vorba. In fine...Va multumesc pentru gandurile bune si incurajarile pe care mi le-ati trimis", a scris pe blog Adrian Nastase.

Fostul premier a informat, tot pe blog, saptamana trecuta, ca facuse de mai mult timp "o rezervare la o clinica din Franta, pentru o ratiune medicala".

Adrian Nastase, internat intr-un spital din Franta

In 21 august 2014, Adrian Nastase a plecat din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca el sa fie eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.

Problemele cardiace ale lui Nastase ar fi fost cunoscute de mediul sau, Serban Bradisteanu, inainte ca social-democratul sa fie incarcerat, cand se pare ca ar fi trebuit sa faca aceasta operatie pe cord.

Medicul Bradisteanu, care l-a tratat si a decis internarea in cazul fostului premier dupa tentativa de sinucidere din 2012, a fost condamnat, la inceputul lunii martie, definitiv la un an de inchisoare cu suspendare.

Medicul Bradisteanu, condamnat definitiv pentru ca l-a internat pe Adrian Nastase UPDATE Ce zice fostul premier

Bradisteanu, seful Sectiei de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, a fost condamnat de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru ca l-a favorizat pe Adrian Nastase, mai exact fiindca l-ar fi internat ilegal in spital, dupa condamnarea sa definitiva la inchisoare.

D.T.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Adrian Nastase operatie, #Adrian Nastase operatie cord, #Adrian Nastase operatie Franta , #stiri Adrian Nastase