Adrian Nastase: Platim factura pentru realegerea lui Basescu

Miercuri, 12 Mai 2010, ora 21:45
3152 citiri
Adrian Nastase: Platim factura pentru realegerea lui Basescu

Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca masurile de austeritate anuntate de presedintele Traian Basescu anunta moartea cotei unice.

"Cota unica si-a dat obstescul sfarsit. Pentru ca nu mai pot folosi cota unica, introduc taxa de solidaritate incat incearca - asta e o batalie stupida a lui Basescu si a PD-L-ului- incearca sa tina cota unica la fereastra, poate vine postasul cu pensia" a spus politicianul social-democrat la emisiunea "Vorbe grele" de la Antena2.

De altfel, "cota unica a reprezentat o componenta ideologica pentru a explica Basescu trecerea de la stanga la dreapta".

"Ma gandesc cu groaza la ceea ce sigur va apare din aceasta stare economica foarte grava, instabilitatea politica...trebuie sa spun ca in definitiv asta este factura pe care o platim pentru realegerea lui Basescu", a tinut sa sublinieze Nastase.

"Traian Basescu a crezut, dupa mai multi ani in care a avut impresia ca toate greselile lui sunt iertate, a avut pentru prima data o reactie in care populatia nu il mai urmeaza. Este un semnal extrem de grav pentru el si cred ca starea aceea de carisma care a fost intotdeauna invocata, faptul ca de el nu se leaga lucrurile cele mai rele, iata ca de data aceasa este o situatie care pentru el personal este o mare surpriza", a mai remarcat fostul premier.

"Dupa ani de zile in care am tot scris despre diversiunile lui Basescu, despre lipsa lui de caracter, de viziune, prefer sa ma intorsc spre ceea ce ar fi datoria noastra, sa oferim niste solutii alternative", a spus acesta, mentionand ca in ceea ce priveste intelegerea cu Fondul Monetar International, "teoretic, se poate negocia... va aduceti aminte ca Traian Basescu a vrut sa renegocieze si capitolele pe care le inchisesem noi cu UE...Fondul monetar, daca va uitati la comunicatul lor, mergeau pe alta solutie. Ei mergeau pe impozitare diferentiata, care ar fi permis in mod evident o alta tratare a problemei".

A.I.

Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#adrian nastase masuri austeritate, #Adrian Nastase cota unica , #Traian Basescu
Comentarii
Poza AdyCa
AdyCa
rank 4
NESIMTIREA HOTILOR CARE AU FALIMENTAT ROMANIA NU ARE LIMITE SI IES PRECUM PADUNCHELE IN FRUNTE !!!
Poza ETC
ETC
rank 1