Nastase: A fost o sedinta umilitoare pentru Guvern si pentru premier

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 21:57
2791 citiri
Nastase: A fost o sedinta umilitoare pentru Guvern si pentru premier
Foto: antena 3

Adrian Nastase a declarat marti seara ca sedinta dintre presedintele Traian Basescu si membrii Guvernului Boc a fost una umilitoare atat pentru Guvern, cat si pentru premier.

"Mi s-a parut o sedinta umilitoare pentru Guvern si pentru premier. (...) A fost un joc de scena, un scenariu, nu stiu cine castiga si cine pierde, ca pana la urma Basescu, prin faptul ca ii poate aduce atat de usor la Cotroceni pe membrii Guvernului dovedeste ca Executivul ar trebui sa se numeasca Guvernul Basescu-Boc.

A dat sentimentul cumva ca se consulta cu Guvernul, dar este cum se intampla atunci cand are un aviz consultativ de la Parlament si ca decizia o ia tot el", a declarat Nastase la Antena 3, mentionand ca in nicio alta tara din Europa nu se mai intampla asa ceva.

Pesedistul a mai spus ca imaginea oferita marti de presedinte si de Guvern este cea a unui diriginte care isi cheama elevii la ore. El a precizat ca Boc nu poate fi schimbat din functia de premier, deoarece nu ar exista nicio ratiune pentru a face acest lucru.

De asemenea, presedintele Consiliului National al PSD mai spus ca modul in care Traian Basescu s-a intalnit cu Guvernul este o incalcare a Constitutiei.

Nastase a spus ca stie cum este sa ocupi functia de premier si ca nu este un lucru usor, insa ceea ce se intampla in prezent in tara este dezamagitor.

"Sunt foarte dezamagit. Am trait ca prim-ministru. Stiu ca nu e usor. Eu nu am vazut niciodata un text atat de murdar cum este proiectul de lege privind educatia. Se produce o politizare absolut incredibila", a completat Nastase.

Antonescu: Basescu a aratat inca o data cine este bulibasa neamului pedist

Crin Antonescu, pressedintele PNL, a declarat marti seara ca Traian Basescu a aratat inca o data ca el este cel care conduce PD-L, si nu numai.

"Basescu a aratat inca o data cine este bulibasa neamului pedist. Basescu, adevaratul cap al acestui Guvern, nu a facut altceva decat sa se uite in oglinda", a spus Antonescu.

Liderul PNL este de parere ca in niciun caz nu asistam la ultimele zile ale lui Boc la Guvern si nici la "ultima scena penibila pe care ne-o ofera Basescu si acolitii sai".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Nastase sedinta guvern umilitoare, #Nastase sedinta Guvern basescu, #Antonescu Basescu bulibasa , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Iogica
Iogica
rank 5
daca PSD si PNL nu ar fi furat, ca la balamuc, tara nu ar fi ajuns in disperare, nimic din cele de azi nu s/ar fi intamplat. dar, cu hoti, ca voi, la guvernare, 20 de ani, de unde, nene, atata putere, sa impaci si capra si iarba ?
Poza Caezar
Caezar
rank 5
Nastase nu e numai penibil ci da dovada din ce in ce mai des ca este frustrat