Nastase: Basescu, o mizerie de om

Joi, 10 Februarie 2011, ora 11:43
9915 citiri
Nastase: Basescu, o mizerie de om
Foto: Arhiva

Deputatul PSD Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu despre care spune ca este "o mizerie de om" si "un presedinte-ticalos, blazat si resemnat".

Supararea acestuia vine la scurt timp dupa ce seful statului a sugerat ca Constantin Nicolescu, acuzat de coruptie, s-a operat pe inima doar ca sa scape de arest.

"Cum poti sugera ca cineva accepta sa ii tai sternul, sa ii faci operatie pe cord deschis, sa ii faci by-passuri, sa il tii in izolare aseptica, sa il tii departe de familie si conectat la aparate, doar pentru a scapa de arest? E mai bine sa stai cateva luni in recuperare, fara sa stii daca te vei mai face bine vreodata, decat 28 de zile in arest?", intreaba social-democratul.

Adrian Nastase mai crede ca aceasta blazare a presedintelui este o consecinta a votului dat de deputatii PD-L pentru colegul lor Dan Pasat.

"Un 'presedinte-ticalos', blazat si resemnat...Nici nu putea fi altfel dupa ce parlamentarii PD-L i-au stricat emisiunea, cu votul in cazul Pasat. S-a suparat presedintele: a anuntat ca isi ia jucariile pe care le are in comun cu PD-L si pleaca. Pentru putin timp. Sunt sigur ca isi va reveni rapid in fire si ii va lua la palme pe pedelisti. Remarc insa faptul ca Traian Basescu se simte amenintat de Uniunea dintre PSD si PNL", mai sustine Adrian Nastase pe blogul personal.

Deputatul PSD sustine ca atacul lui Traian Basescu la adresa lui Ponta si Antonescu "fac parte din jocul public al "presedintelui-ticalos".

"Ceea ce constat de fiecare data cand Basescu are interventii publice programate este cum acesta descopera, cu ingenuitate apa calda...PD-L, un partid fara ideologie, practica un dogmatism prostesc, pe care nici macar nu il intelege: acesti oameni, ma refer la cei mai multi din liderii partidului, sunt atat de limitati... Toate aceste lucruri insa sunt lipsite de importanta, atunci cand, pentru Basescu si gasca lui, tot ceea ce conteaza este sa ridice ticalosia, minciuna, duplicitatea si hotia "pe cele mai inalte culmi", conchide Nastase.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Adrian Nastase Traian Basescu, #Basescu ticalos blazat resemnat , #Traian Basescu