Nastase: Basescu sa-si dea demisia

Joi, 02 Aprilie 2009, ora 11:14
2197 citiri
Nastase: Basescu sa-si dea demisia

Traian Basescu trebuie sa-si dea demisia din functia de presedinte al Romaniei pentru a nu se mai prevala de imunitate in dosarul Flota, a declarat miercuri seara, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.

'Traian Basescu are, intr-adevar, dreptate - nimeni nu trebuie sa fie deasupra legii si cred ca ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte pentru a nu se mai prevala de imunitatea din Constitutie si sa poata fi judecat in dosarul Flota. In ceea ce ma priveste, desi este vorba despre dosare politice, am acceptat sa merg sa fac conversatie cu cei 972 de martori adusi de procurorii lui Daniel Morar la instante pentru pixuri si brichete din campania electorala', a declarat Adrian Nastase pentru Agerpres.

Presedintele Traian Basescu nu a intervenit si nu va interveni niciodata in actul de justitie, a declarat, miercuri seara, Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, dupa ce in presa au aparut informatii despre un document pregatitor al vizitei la Bucuresti a ministrului austriac de Externe, conform caruia seful statului ar fi exercitat presiuni pentru reforma justitiei si ar fi cerut 'capul lui Nastase'.

'Presedintele Romaniei considera ca toti cetatenii trebuie sa fie egali in fata legii si ca orice persoana suspectata de acte de coruptie trebuie sa ajunga in fata autoritatilor judecatoresti pentru a se stabili gradul de vinovatie. Presedintele nu a intervenit si nu va interveni niciodata in actul de justitie', a spus Valeriu Turcan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Adrian Nastase, #demisie Basescu, #dosare justitie, #dosarul Flota , #Traian Basescu