Ziare.com
Home > Personalitati > Adrian Pop
Adrian Pop
Fost deputat PSD in vizorul ANI

Marti, 31 Mai 2011, ora 11:36

Fost deputat PSD in vizorul ANI

Adrian Pop / stiri Adrian Pop

Agentia Nationala de Integritate solicita confiscarea sumei de peste 600.000 de lei obtinuta de fostul deputat PSD Claudiu Adrian Pop dupa ce inspectorii au identificat diferente semnificative intre averea dobandita si veniturile realizate, in perioada in care si-a exercitat functia de demnitar public. ANI a demarat cercetarile dupa ce s-a sesizat din oficiu anul trecut, in luna octombrie. Inspectorii au constatat ca exista o diferenta semnificativa, in cuantum de 618.724 de lei, intre averea dobandita si veniturile realizate de Claudiu Adrian Pop in perioada in care a fost deputat, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com. Claudiu Adrian Pop a fost informat pe data de 3 decembrie 2010 ca este verificat de ANI. Dupa asta evaluarea s-a extins si asupra averii sotiei - Daniela Florina Pop. Pe data de 16 mai 2011 acesta a fost informat ca au fost identificate diferente semnificative intre averea dobandita si veniturile ...

4 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Adrian Pop, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Adrian Pop
Adrian Pop
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Adrian Pop, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor