Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Porumboiu le da lovitura de gratie lui Becali si Iancu

Sambata, 16 Iulie 2011, ora 09:47
2921 citiri
Porumboiu le da lovitura de gratie lui Becali si Iancu

Chiar daca are interdictie la transferuri, Adrian Porumboiu pregateste din timp terenul si s-a inteles cu doi dintre cei mai curtati jucatori romani.

Interdictia la transferuri a vasluienilor va expira dupa 10 septembrie, cand vor putea fi legitimati jucatori liberi. Vasluienii fac deja planurile si s-au inteles cu Dorin Goga si Alexandru Bourceanu, informeaza editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Primul si-a depus deja memoriu, in timp ce al doilea va face acest pas in zilele urmatoare. Cei doi acuza ca nu au mai fost platiti de cateva luni si ar putea ajunge gratis la Vaslui.

Bourceanu si Goga au fost doua tinte importante pentru Steaua in aceasta vara, Gigi Becali intelegandu-se cu Marian Iancu asupra sumei de transfer. Numai ca, jucatorii au solicitat sume prea mari, iar Becali i-a pierdut.

Becali le-a oferit jucatorilor 120 de mii de euro pe sezon, in timp ce Porumboiu a dublat suma si i-a convins aproape instantaneu sa vina la Vaslui dupa 10 septembrie.

Pe langa cei doi jucatori de la Timisoara, vasluienii s-au interesat si de situatia lui Mircea Bornescu si Emilian Dolha.

C.M.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Adrian Porumboiu, #FC Vaslui, #Gigi Becali, #Marian Iancu , #FC Vaslui