Porumboiu se retrage din fotbal! Vedetele Vasluiului sunt de vanzare

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 18:18
4910 citiri
Porumboiu se retrage din fotbal! Vedetele Vasluiului sunt de vanzare

Amenintarile lui Adrian Porumboiu privind retragerea de la FC Vaslui au prins contur miercuri seara. Finantatorul moldovenilor a anuntat ca va pleca de la club la finalul sezonului si ca toate vedetele sunt de vanzare.

Scandalul din jurul partidei cu Rapid i-a pus capac fostului mare arbitru, care nu vrea sa mai auda de fotbal si este hotarat sa cedeze gratis echipa catre autoritatile locale, insa nu inainte de a reduce cheltuielile de club prin vanzarea jucatorilor cu salarii mari.

"Eu sunt 80% retras din aceasta activitate si acum vorbes cat se poate de serios. Clubul va functiona pana la sfarsitul campionatului pe un buget redus, deci nu ne vom retrage din campionat. Va trai pana in vara din banii pe care Vaslui ii mai are de primit, iar implicarea mea la acest club va merge spre zero.

Echipa are un presedinte si va trai pana in vara. Un buget destul de drastic si o sa dispara salariile imense. Asteptam ca fotbalistii care au oferte 'fabuloase' sa vina cu ofertele de transfer, inclusiv Sanmartean. Eu o sa ma retrag, actele se fac acum si sunt in regula. Vasluiul va merge mai departe, fara implicarea mea. Niciodata nu voi mai prelua o echipa in Romania! Pentru asa ceva trebuie sa-ti angajezi raketi.

Avem sa-i dam lui Ljubinkovic 450.000 de euro si-i vom plati si, atentie, avem de primit 500.000 de euro de la Ljubinkovic si-i vom primi. Avem acceptul FIFA sa discutam despre aceste tranzactii prin intermediul tribunalelor civile.", a declarat Adrian Porumboiu la Digi Sport.

Adrian Porumboiu, patronul gruparii FC Vaslui, a explodat dupa meciul cu Rapid, acuzandu-i pe "giulesteni" ca au "cumparat" doi jucatori de la formatia sa.

FC Vaslui, noua Unirea Urziceni?

Inainte de acest ultim meci din 2011, fostul arbitru anuntase public faptul ca 3 fotbalisti din lotul "galben-verzilor" au fost contactati de presedintele Rapidului, Constantin Zotta, care le-ar fi promis transferuri pe bani multi daca nu si-ar da tot interesul in partida de marti.

C.F.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Porumboiu retragere fotbal, #Porumboiu retragere Vaslui , #FC Vaslui