Adrian Sarbu implineste 60 de ani, dupa gratii. Ce planuia pentru ziua lui

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 16:56
10045 citiri
Adrian Sarbu implineste 60 de ani, dupa gratii. Ce planuia pentru ziua lui

Adrian Sarbu implineste sambata, 18 aprilie, 60 de ani. Patronul Mediafax si fostul sef al ProTv isi petrece ziua de nastere in spatele gratiilor.

Sarbu este in arest preventiv din 4 februarie, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani. Judecatorii au considerat ca este necesara arestarea preventiva deoarece, fiind persoana publica, Sarbu beneficiaza de o imagine creata prin TV si mass-media, putand astfel avea un "impact deosebit asupra persoanelor ce pot ajuta la aflarea adevarului".

Fiica lui, Alma Sarbu, a scris pe Facebook despre intentiile pe care le aveau pentru sarbatoarea de 60 de ani a tatalui sau: "La implinirea varstei de 60 de ani planificasem un desen animat si o petrecere plina de umor. Din pacate ne-a cam pierit creativitatea in ultimele luni".

Alma Sarbu le-a cerut si prietenilor sa isi transmita mesajale si urarile catre tatal sau pe Facebook: "Nu poate primi sms-uri sau telefoane asa ca ar fi frumos sa postati un mesaj pentru el pe pagina voastra de facebook".

Adrian Sarbu a infiintat MediaPro in 1990, iar in 1991 a pus bazele agentiei de stiri Mediafax. In 1993, a infiintat grupul MediaPro si postul de televiziune Pro Tv. In iulie 2009, vinde grupul MediaPro companiei Central Media Enterprises si este numit Chief Executive Officer (CEO) al CME, devenind astfel romanul cu cea mai inalta pozitie executiva intr-o companie multinationala.

In august 2013, CME, care era actionar majoritar al PRO TV, a anuntat ca Adrian Sarbu a demisionat din functiile de Presedinte si Chief Executive Officer (CEO) ale companiei si ca va mai ramane in companie pana la 1 ianuarie 2014. Demisia avea loc dupa doi ani de speculatii privind o eventuala plecare a lui Sarbu, perioada in care acesta a si vandut pachetele de actiuni pe care le mai detinea in companie.

In ce priveste viata personala, Adrian Sarbu a fost casatorit de doua ori, avand doua fete (Alma, nascuta in 1980 si Ana, nascuta in 1989) din prima casnicie, cu Lavinia Sarbu, si inca una (Janice-Arianne, nascuta in 2002) din a doua. A doua casnicie (1997-2003) a fost cu Jeanine, fosta prezentatoare de moda, actual designer de moda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Adrian Sarbu zi nastere, #Adrian Sarbu 60 ani inchisoare , #arestat