Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mediafax Group, oficial in insolventa

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 19:24
2297 citiri

Tribunalul Bucuresti a decis intrarea in insolventa a societatii Mediafax Group.

Solicitarea de intrare in insolventa a venit din partea societatii de presa, scrie chiar Mediafax.

Tribunalul Bucuresti a desemnat drept administrator judiciar provizoriu pe KPMG Restructuring SPRL, care va avea o remuneratie provizorie de 5.000 de lei. Prima sedinta a adunarii generale a creditorilor a fost programata pentru 2 martie 2015.

Termenul limita de depunere, de catre creditori, a opozitiilor la sentinta de deschidere a procedurii este de 10 zile de la notificare, iar termenul de solutionare a opozitiilor nu va depasi 5 zile de la data expirarii termenului de depunere a acestora.

Data de 2 februaruie 2015 este termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului, iar 23 februarie este termenul de verificare a creantelor, de intocmire, afisare si comunicare a tabelului preliminar de creante, data primei sedinte a adunarii generale a creditorilor fiind 2 martie, a decis instanta.

Mediafax Group este urmarita penal, alaturi de alte trei persoane din conducerea companiei, pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

Dosarul Mediafax Group: Trei persoane, arestate preventiv

In urma cu cateva zile, trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul Mediafax Group.

Masura luata de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva, ea putand fi contestata la instanta suprema.

Cele trei persoane vizate de masura arestarii preventive sunt Roxana Dorina Grigoruta, Sorin Nicolae Dinu si Gheorghe Dragos Chis.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a anuntat, vineri, inceperea actiunii penale impotriva SC Mediafax Group si a patru persoane aflate in stare de retinere.

Cele patru persoane vizate erau cei care au primit decizie de arest preventiv si Daniela Cozac, director economic, acuzata de complicitate la evaziune fiscala.

Roxana Dorina Grigoruta este acuzata de evaziune fiscala si spalare de bani, Sorin Nicolae Dinu si Gheorghe Dragos Chis sunt ambii acuzati de complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Mediafax Group intrare insolventa, #dosar Mediafax Group , #Mediafax