Adrian Sarbu, retinut Avocat: A cerut sa fie audiat maine, va lamuri cine crede ca se afla in spate

Luni, 02 Februarie 2015, ora 21:59
5542 citiri
Adrian Sarbu, retinut Avocat: A cerut sa fie audiat maine, va lamuri cine crede ca se afla in spate
Foto: Antena 3

Avocatul lui Adrian Sarbu a spus, luni seara, ca s-a facut o cerere de recuzare a procurorului de caz in dosarul Mediafax, dupa ce fostul actionar Pro Tv, Adrian Sarbu, a fost retinut, cerand initial sa fie audiat marti dimineata.

"A fost dus aici in jurul orei 18.30 si la ora 20.00 a fost audiat, mai precis i s-a luat o scurta declaratie. A spus ca doreste sa fie audiat maine, la ora 9.00, si ca are timp sa-si pregateasca apararea in raport cu ce i se aduce la cunostinta.

Raspunsul la cererea sa a fost ca i s-a emis o ordonanta de retinere. (...) Am facut o cerere de recuzare, este in curs de executare.

Dl Sarbu a fost plecat, a venit in tara special ca sa fie audiat, a dorit sa fie audiat, dar se pare ca procurorul de caz are alt interes si nu doreste sa il audieze. Spune ca vrea sa dea declaratie si tu ii dai mandat de retinere. Judecati cata dreptate este intr-o asemenea conduita a procurorului de caz", a declarat avocatul, luni seara, la iesirea lui Adrian Sarbu in catuse de la Parchetul General.

De asemenea, aparatorul lui Adrian Sarbu a fost intrebat cine crede fostul actionar al Pro Tv ca se afla in spatele acestui dosar.

"Cine banuieste dl Sarbu ca se afla in spatele acestui dosar va fi lamurit in cadrul unui comunicat dat in cursul acestei nopti", a mai precizat avocatul.

Adrian Sarbu, in catuse: O fabricatie, acuzatiile sunt ridicole!

Adrian Sarbu a iesit incatusat, luni seara, de la Parchetul General. Retinut pentru 24 de ore, Sarbu va fi dus in arestul Politiei Capitalei.

"Ce vreti sa stiti? Hai sa va spun care e treaba, totul e o fabricatie, acuzatii sunt ridicole", le-a spus Sarbu jurnalistilor.

Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore - acuzatii de spalare de bani si delapidare

Adrian Sarbu a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, fiind acuzat de delapidare si spalare de bani in dosarul Mediafax. El urmeaza sa fie prezentat instantei, marti, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Acesta a fost dus cu mandat, luni seara, la Parchetul General, unde a fost audiat de anchetatori in dosarul Mediafax.

Acuzatii dure intre Ponta si Sarbu

Adrian Sarbu a avut mai multe schimburi de replici, prin intermediul unor declaratii de presa, cu Victor Ponta. Premierul l-a atacat la jumatatea anului trecut pe Adrian Sarbu, in contextul in care se declansase ancheta impotriva seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, despre care s-a spus ca facea trafic de influenta din biroul lui Victor Ponta de la Palatul Victoria.

"N-a fost nimeni la mine in birou. Nu nimeni, as minti. N-au fost domnul Duicu cu domnul Toba. A fost domnul Sarbu (Adrian Sarbu - n.red.) in schimb si mi-a zis ca are niste controale de la ANAF si daca pot sa le opresc si i-am zis ca nu pot si de atunci sunt tot felul de atacuri", a sustinut atunci premierul.

Ponta: Adrian Sarbu mi-a spus ca toti au iesit presedinti in Romania cu ajutorul lui

Reactia lui Adrian Sarbu a venit prompt si scurt. "Minte!", a declarat Adrian Sarbu, pentru Mediafax.

Adrian Sarbu ii raspunde lui Ponta: Confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Nu a fost insa singurul atac lansat de Victor Ponta la adresa lui Adrian Sarbu. Referintele au fost facute in momentul in care premierul a fost intrebat de Adrian Duicu, articolele care au prezentat interceptarea lui Duicu din biroul de la Palatul Victoria fiind publicate de gandul.info.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#adrian sarbu retinut, #avocat Adrian Sarbu, #Adrian Sarbu catuse, #procuror caz Adrian Sarbu, #Adrian Sarbu recuzat procuror , #retinut
Comentarii