Comic involuntar de situatie, marca PSD (Opinii)

Joi, 31 Martie 2011, ora 09:58
5455 citiri
Comic involuntar de situatie, marca PSD (Opinii)
Foto: B1 TV

Face ce face cel mai important partid al aliantei USL - am numit PSD - si ne mai alunga putin din tristetea austeritatii impuse de guvernul Boc, prin inspirate momente vesele.

Astfel, putinele imagini difuzate de la sedinta de priveghi a PSD, in care faptele eurospagarului Adrian Severin au fost infierate, nu l-au scutit ceva mai tarziu pe liderul acestui partid, atat de greu incercat cu intamplari asemanatoare, sa ne aduca si o umbra de zambet pe buze.

Domnul Victor Ponta a tinut sa apara din nou in fata telespectatorilor (niciun prilej nu trebuie ratat) ca sa explice, ceea ce de fapt nu mai avea nevoie de nicio explicatie.

Si uite asa am aflat ca domnul Victor Ponta a avut o discutie (cand? inainte, sau dupa sedinta cu pricina?) cu domnul (am spus domn?) Adrian Severin. Citez: "Adrian, situatia ta este diferita de cea a presedintelui CJ Arges Constantin Nicolescu (...)".

Aceasta adresare "parinteasca" a venit dupa ce "baietelul Adrian" s-a plans parintilor spirituali cum ca "de ce Constantin Nicolescu nu a fost pedepsit si el da"!

Chiar asa: ori ii punem pe toti copiii neascultatori la colt, ori nu! Probabil ca asta s-a gandit si domnul Vanghelie, cand a fost si el nevoit sa accepte plecarea lui Adrian din partid: "de Adrian Severin ne despartim o perioada scurta si am incredere ca va reusi sa dovedeasca ca acest joc este numai o manipulare a unor personaje importante", a rostit domnul Vanghelie cu lacrimi in ochi si cu trimitere aluziva la stim noi cine. Induiosator!

Aici ar fi momentul in care ar trebui sa "intre viorile" si sa ne amintim si de alte victime colaterale ale acestui partid greu incercat de viata: Catalin Voicu, Miron Mitrea, Serban Mihailescu si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, Adrian Nastase, au reprezentat tot atatea exemple jenante pentru acest partid, ce ar fi justificat sedinte solemne ca cele pomenite mai sus.

In acele cazuri insa, era vorba de rufe in familie, vinovatul fiind, cine altul daca nu Traian Basescu! Stau si ma intreb cum ar fi fost tratata afacerea Adrian Severin, daca aceasta ar fi avut loc in spatiul Carpato-dambovitean! Nu putem sti. Ceea ce stim insa din stenogramele Wikileaks este ca adevaratul "number one" in Romania nu este asa cum s-ar putea crede Traian Basescu, ci nimeni altul decat domnul Mircea Geoana. Pai, asta ar putea explica cel mai bine totul.

Si totusi acest partid pare sa doreasaca sincer sa se ia la tranta cu coruptia. Cel putin asa am putea crede din lansarea cu surle si trambite de catre acesta a unui site intitulat sugestiv www.carteaneagra.ro unde - atentie - "romanii nemultumiti de guvernarea Boc pot reclama abuzuri si cazuri de coruptie"! Carevasazica doar cei nemultumiti de guvernarea Boc! Curat murdar nene Iancule!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Severin demisie, #Victor Ponta Adrian Severin, #demisie Severin PSD , #coruptie
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
PSD a avut o sansa uriasa , fiind in opozitie -- sa se analizeze si sa se primeneasca . A ratat . A infrant . S-a geoanizat , vanghelizat , severinat , emblema Hrebenciuc fiind la loc de cinste .
Poza bum
bum
rank 5
greu la deal cu Severinii mici si mitici pe de-asupra ! eu vreau un articol in care sa se prezinte munca lui Iliescu , pensie , beneficii ... etc ! Vanghelie , calciul si naftalina !