Paul Stanescu, despre inscrierea lui Tutuianu in Pro Romania: O greseala ca a fost exclus din PSD. Am insistat pentru reprimirea lui

Joi, 24 Ianuarie 2019, ora 16:46
6696 citiri
Paul Stanescu, despre inscrierea lui Tutuianu in Pro Romania: O greseala ca a fost exclus din PSD. Am insistat pentru reprimirea lui
Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro

Presedintele PSD Olt, senatorul Paul Stanescu, a comentat, joi, la Slatina, inscrierea senatorului Adrian Tutuianu in Pro Romania, considerand ca a fost "o mare greseala" faptul ca acesta ca a fost exclus din PSD, mai ales in contextul apropierii alegerilor.

Stanescu a explicat ca majoritatea celor care vor pleca din PSD se vor indrepta catre Pro Romania, formatiune condusa de Victor Ponta, si a subliniat ca s-a opus excluderii lui Tutuianu si Neascu din partid.

"Eu am spus si atunci: o mare greseala excluderea celor doi colegi, si a senatorului Tutuianu, si a secretarului general Marian Neacsu, dar din pacate poate am fost printre vocile singulare care au spus acest lucru. Nu e o bucurie in momentul in care un coleg de-al nostru trece la alt partid si, sigur, acum ii inteleg, s-au dus tot in partea stanga, fiind social-democrati, si probabil ca majoritatea celor care vor pleca, vor pleca catre Pro Romania, pentru ca in afara de PSD a aparut un nou partid pe partea stanga. (...)

Eu chiar am insistat (...) la presedintele Dragnea, impreuna cu Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, sa nu se intample acest lucru sau sa-i reprimeasca, dar din pacate asta e, deciziile sunt luate la nivelul conducerii partidului si eu inca odata spun: n-am fost de acord niciodata cu excluderile din partid pentru ca nu ne fac bine, mai ales in contextul acestui an, cand avem doua randuri de alegeri foarte importante", a declarat Paul Stanescu.

Intrebat despre stabilirea candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Paul Stanescu a afirmat ca este posibil sa fie nominalizat dupa alegerile europarlamentare si a amintit ca pana acum candidatul PSD la alegerile prezidentiale a fost presedintele partidului.

"Este decizia forurilor PSD pana la urma. Asa cum stiti, de fiecare data, candidatul PSD a fost presedintele partidului, probabil ca in cel mai scurt timp se va lua o decizie, dar dupa cate inteleg, n-am toate informatiile si v-as da o informatie falsa, se va stabili dupa alegerile europarlamentare. (...) PSD are multi oameni care pot fi candidati la functia de presedinte al Romaniei, are multi oameni buni, dar probabil se va decide intr-un for al partidului", a adaugat Stanescu.

Liderul PSD Olt a participat, joi, la Slatina, la ceremonia oficiala prilejuita de implinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Exclus din PSD dupa ce a semnat scrisoarea in care i se cerea lui Liviu Dragnea sa plece de la conducerea partidului, Adrian Tutuianu a anuntat zilele trecute ca s-a inscris in Pro Romania, partidul fondat de Victor Ponta.

Citeste mai multe despre:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Paul Stanescu Tutuianu exclus greseala , #PSD