Tutuianu s-a referit si la el cand a vorbit despre "maimutele" din PSD. De ce il considera pe ministrul Economiei extrem de prost

Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 13:53
4943 citiri
Tutuianu s-a referit si la el cand a vorbit despre "maimutele" din PSD. De ce il considera pe ministrul Economiei extrem de prost
Foto: Arhiva Facebook/ Adrian Tutuianu

Dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari audio cu Adrian Tutuianu in care vorbeste despre PSD ca fiind un "partid de maimute", iar despre ministrul Economiei spune ca "este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el", vicepresedintele PSD a oferit miercuri cateva explicatii.

El precizeaza ca a folosit expresia "partid de maimute" ca "o tusa" si s-a referit inclusiv la el cand a facut afirmatia.

"Am folosit ca o tusa expresia 'partid de maimute', care sa exprime ridicolul situatiei. M-am referit inclusiv la mine", a afirmat Adrian Tutuianu, miercuri, la Parlament.

Intrebat daca isi mentine parerea despre ministrul Economiei, Danut Andrusca, Tutuianu a raspuns afirmativ si le-a povestit jurnalistilor despre o intrevedere programata cu acesta:

"Am aceeasi parere si acum. L-am invitat pe ministru (Danut Andrusca - n.red.) sa vina in Dambovita. Am stabilit un program cu 3 saptamani inainte de intalnire, a fost agreat impreuna.

In dimineata zilei in care trebuia sa aiba loc vizita, cunoscuta si de presa locala, mi-a confirmat ca va fi prezent la ora 10:00. La 10 m-am trezit cu un secretar de stat si un consilier, in loc de ministru. L-am sunat (pe Danut Andrusca - n.red.) sa il intreb daca s-a intamplat ceva in conditiile in care nu a venit la intalnire. Nu mi-a raspuns la telefon nici pana in ziua de azi", a relatat vicepresedintele PSD.

Amintim ca in inregistrarile difuzate de Romania TV Adrian Tutuianu a vorbit despre PSD ca fiind un "partid de maimute".

"Nicaieri in lume nu s-a pomenit sa te duci la presedinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l stie. Sub pretextul ca sa nu-l atace, ca nu stiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh.

A deranjat foarte multa lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimute. Schimbarea a trei prim-ministri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor ministri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie", a spus el.

Despre ministrul Economiei, Danut Andrusca, spune ca "este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el", iar singura legatura a acestuia cu economia este faptul ca "a avut o vulcanizare".

Iata aici mai multe detalii - Inregistrari cu Adrian Tutuianu: PSD, partid de maimute. Iohannis il bate pe Dragnea de-l zvantura

Miercuri, Liviu Dragnea a comentat inregistrarile cu Tutuianu: "Asa patesc daca au inceput sa se inregistreze unii pe altii, se inregistreaza se dau in presa".

El a adaugat ca nu trebuie sa credem ca asa se discuta in PSD.

"As vrea sa nu generalizam, ca daca s-ar fi vorbit asa in partid ar fi iesit si alte inregistrari", a spus social-democratul.

Vezi aici alte declaratii ale liderului PSD - Dragnea, comentarii acide la adresa lui Tutuianu dupa inregistrarile in care spune ca PSD e "partid de maimute"

Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#Tutuianu PSD partid de maimute, #Tutuianu Dragnea PSD , #PSD