Continua reglarile de conturi in PSD: Adrian Tutuianu vrea excluderea lui Catalin Radulescu

Sambata, 22 Septembrie 2018, ora 11:23
5678 citiri
Continua reglarile de conturi in PSD: Adrian Tutuianu vrea excluderea lui Catalin Radulescu
Foto: Hepta.ro

Adrian Tutuianu, de altfel unul dintre initiatorii Declaratiei de disidenta din PSD, vrea sa il vada exclus din partid pe Catalin Radulescu, pe care il va da si in judecata.

"In cursul zilei de ieri au fost vreo doi, trei care au aruncat tot felul de mizerii in piata. Radulescu bate campii pur si simplu, iar luni o sa avem probabil o sedinta a Biroului Permanent National si am sa cer personal presedintelui partidului sa vina sa dea lamuriri (Catalin Radulescu - n.r.) . Este o tampenie. O nebunie. O aiureala spusa de un nebun. E ca in povestea aceea - un nebun arunca o piatra si apoi doi destepti incearca sa o scoata din lac", a precizat Adrian Tutuianu, sambata, pentru Mediafax.

Acesta a adaugat ca il va da in judecata pe deputatul PSD, Catalin Radulescu, deoarece acuzatiile nu au niciun suport in realitate, precizand si ca ii va cere lui Liviu Dragnea sa informeze public daca exista un sistem de supraveghere al SRI in sediul partidului din Kiseleff.

"O sa-l dau si in judecata, pentru ca nu mai accept sa ma terfeleasca nimeni. Deocamdata el s-a exprimat. Nu stiu cine l-a pus. Aceasta este alta poveste. Este o aiureala pur si simplu. Nu are niciun fel de suport in realitate. Luni o sa cer politic, in cadrul Biroului Permanent National, daca are loc, presedintelui partidului sa ma informeze si pe mine daca exista o asemenea situatie. Daca exista, atunci inseamna ca un serviciu secret a actionat nelegal, pentru ca nu ai voie sa interferezi in viata unui partid politic, iar daca nu exista, atunci o sa-l rog sa spuna public lucrul acesta si sa-l sanctionam pe Radulescu", a completat Tutuianu.

Intrebat ce sanctiune va propune pentru Catalin Radulescu, Adrian Tutuianu a spus ca o ceara excluderea acestuia din partid.

"Eu o sa cer excluderea din partid, nimic altceva. Nu poti sa faci asemenea acuzatii, pentru ca ele sunt de o gravitate extrema. Afecteaza si persoana, afecteaza si serviciile din Romania. Dar, in plan personal, ma voi intalni cu domnul Radulescu la tribunal", a conchis senatorul PSD.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, membru in comisia parlamentara pentru legile justitiei, l-a acuzat vineri pe Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii impotriva lui Liviu Dragnea si fost presedinte al Comisiei de Control SRI, ca a acceptat un sistem de inregistrare SRI in sediul partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#PSD Radulescu Tutuianu , #stiri Adrian Tutuianu