Adriana Bahmuteanu anunta ca divorteaza, a saptea oara, de Silviu Prigoana

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 10:10
9601 citiri
Adriana Bahmuteanu anunta ca divorteaza, a saptea oara, de Silviu Prigoana
Foto: Antena Stars

Adriana Bahmuteanu este hotarata sa divorteze din nou de sotul sau, Silviu Prigoana.

"Daca vrei sa vii sa stai la noi acasa o saptamana sa vezi ce 'familie minunata' suntem, esti invitatul meu (invitatie adresata lui Dan Capatos - n.red.) sa vii aici in casa in care locuim si apoi discutam la televizor. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu Prigoana. E clar ca nu ne intelegem si ca trebuie sa facem ceva. Cred ca ne putem desparti civilizat, fara circ", a declarat Adriana Bahmuteanu, miercuri seara, la Antena 1.

Prezentatoarea de la Antena Stars a adaugat ca a incercat sa imbunatateasca relatia cu sotul sau, dar ca nu a fost posibil.

Scandalul Bahmuteanu-Prigoana continua la Protectia Copilului: E un lucru extrem de grav

"Am crezut ca putem ajunge la un numitor comun, ca putem avea un numitor comun. Nu s-a putut. Credeti cumva ca sunt masochista? Nu ne intelegem, asta este. Fiecare cu viata lui. Ma tot ameninta ca imi ia copiii, ca are pile la instanta si ca ma decade din drepturile pamantesti. M-am hotarat sa pun punct acestui circ", a adaugat Adriana.

Ea a adaugat ca are 40 de ani si ca vrea sa traiasca o viata decenta in continuare si ca de aceea vrea sa plece.

In stilul sau caracteristic, Silviu Prigoana a comentat ceea ce a spus sotia sa.

"Stau la intrarea in casa si nu pleaca nimeni", a spus el spre amuzamentul celor prezenti in emisiune.

Omul de afaceri a precizat ca nu o va lasa sub nicio forma pe Adriana sa plece de acasa impreuna cu cei doi copii ai sai, asa cum s-a intamplat data trecuta.

"Nici pomeneala. De data asta nu mai pleaca cu copiii. Data trecuta eram deputat si nu am vrut sa fac circ", a adaugat Silviu Prigoana, care a precizat ca sotia sa e libera sa plece de acasa, dar sa ii plateasca pensie alimentara.

Dupa ce de-a lungul timpului, cei doi s-au certat si din cauza banilor, Dan Capatos i-a sugerat omului de afaceri ca are destui bani si ca ar fi bine sa ii dea si Adrianei o parte pentru a incheia problema.

"Daca as face asta as avea handicap mintal, dar eu am handicap locomotor", a adaugat omul de afaceri.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au casatorit de sapte ori pana acum si au divortat de sase ori. Cei doi au impreuna doi baieti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adriana Bahmuteanu divort SIlviu Prigoana, #Adriana Bahmuteanu divort, #Adriana Bahmuteanu divorteaza , #Silviu Prigoana