Ziare.com
Home > Personalitati > Adriana Saftoiu
Adriana Saftoiu
Pe cine arunca PDL in lupta pentru un loc in Senat cu Ilie Nastase si Ruxandra Dragomir

Luni, 05 Mai 2014, ora 13:06

Pe cine arunca PDL in lupta pentru un loc in Senat cu Ilie Nastase si Ruxandra Dragomir

Adriana Saftoiu / PDL

Europarlamentarul Petru Luhan este candidatul PDL pentru colegiul 8 din Capitala, respectiv din sectorul 4. El va concura pentru un post de senator cu fostul tenismen Ilie Nastase, candidat al PC, pe locul lasat liber de Dan Voiculescu, dar si cu Ruxandra Dragomir din partea PMP. De asemenea, pentru colegiul 7 al Capitalei, PDL a desemnat-o candidat pe Adriana Saftoiu, fost consilier prezidential si purtator de cuvant al lui Traian Basescu. Cele doua nume au fost anuntate de catre presedintele PDL Vasile Blaga, luni, in cadrul unei conferinte de presa in care democrat-liberalii si-au lansat candidatii pentru alegerile parlamentare partiale, care se vor desfasura pe 25 mai, in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare. Meci de tenis pentru Senat: Ruxandra Dragomir in lupta cu Ilie Nastase "In colegiul 7 candidam cu Adriana Saftoiu, care avem convingerea ca va castiga colegiul, tinand cont de calitatile sale si de ...

4 comentarii
De ce ar vrea Traian Basescu un viitor presedinte de stanga - Interviu cu Adriana Saftoiu

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 12:34

De ce ar vrea Traian Basescu un viitor presedinte de stanga - Interviu cu Adriana Saftoiu

Adriana Saftoiu / PDL

Traian Basescu este acum un om fara dileme, nu mai are nicio indoiala, are doar certitudini, este indragostit de putere, afirma fostul consilier prezidential, Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al PDL. Intr-un interviu acordat Ziare.com, Adriana Saftoiu a explicat de ce este posibil ca Traian Basescu sa nu-si doreasca un viitor presedinte de dreapta: "Pentru ca Traian Basescu sa devina...

27 comentarii
Adriana Saftoiu: Demisia lui Udrea era de asteptat

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 17:31

Adriana Saftoiu: Demisia lui Udrea era de asteptat

Adriana Saftoiu / PDL

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, nu exclude alte demisii din partid, dupa plecarea lui Udrea, adaugand ca plecarea deputatului PDL era de asteptat. "Domnul Gheorghe Flutur, secretar general al partidului, a sunat-o pe doamna Udrea, ca sa-i spuna ca este asteptata la Colegiul Director de sambata, care va avea loc la Brasov, pentru a-si explica ultimele luari de pozitii fata de...

8 comentarii
PDL ameninta Guvernul cu o motiune de cenzura sprijinita de PNL

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 22:26

PDL ameninta Guvernul cu o motiune de cenzura sprijinita de PNL

Adriana Saftoiu / PDL

PDL cere Guvernului sa nu majoreze cota unica de impozitare, altfel va incerca sa introduca o motiune de cenzura cu ajutorul PNL, a declarat purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor, Adriana Saftoiu. "In legatura cu intentia de majorare a cotei unice de impozitare de la 16% la 22% si reducerea TVA de la 24% la 22%, din informatiile noastre aceasta este varianta de lucru a Guvernului...

9 comentarii
Adriana Saftoiu: Scoala e un monstru, urasc sistemul romanesc de invatamant!

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 10:15

Adriana Saftoiu: Scoala e un monstru, urasc sistemul romanesc de invatamant!

Adriana Saftoiu / PDL

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, apreciaza ca scoala romanesca este "un monstru", subliniind ca "urasc sistemul romanesc, fara nici un respect fata de copil". "Scoala romaneasca e un monstru! Fara sa tina cont de faptul ca nu au spatii pentru a gazdui clasa zero, directorii de scoala ii inghesuie pe elevii de gimnaziu dupa-amiaza, angajandu-se penibil sa gazduiasca clasa zero...

16 comentarii
Vezi toate stirile

Despre Adriana Saftoiu

Ana Adriana Saftoiu este specialist in PR si marketing politic, a fost consilierul lui Traian Basescu timp de 10 ani, inclusiv purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale. Din decembrie 2008, este deputat PNL de Prahova.

Nascuta pe 11 septembrie 1967 la Dej, in judetul Cluj, este casatorita cu Claudiu Saftoiu (fost sef al SIE) si are un copil.

Adriana Saftoiu a facut parte timp de 10  ani din echipa de incredere a lui Traian Basescu, incepand colaborarea din vremea cand acesta a fost ministru al Transporturilor si, ulterior, primar al Capitalei.

Adriana Saftoiu l-a consiliat pe Traian Basescu si in campania electorala pentru castigarea presedintiei in toamna lui 2004, devenindu-i apoi consilier prezidential la Palatul Cotroceni.

  Dupa doi ani petrecuti langa seful statului ca purtator de cuvant, Adriana Saftoiu a demisionat si a luat o pauza politica.

  Ulterior, Adriana Saftoiu a scos o carte si a pus pe picioare o firma de PR politic, Capital Promotion, impreuna cu sotul ei.

  Adriana Saftoiu si-a anuntat, in primavara lui 2008, intrarea in PNL si candidatura intr-un colegiu de deputat din Prahova.

Adriana Saftoiu
Adriana Saftoiu

Data nasterii:  11 septembrie 1967

Cariera:  Ziarist, consilier prezidential, deputat

Evenimente importante:  - a demisionat de la Cotroceni in 2007

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Adriana Saftoiu, le puteti trimite la adresa de e-mail personalitati@ziare.com sau puteti completa acest formular.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook