Adriana Saftoiu: Demisia lui Udrea era de asteptat

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 17:31
3082 citiri
Adriana Saftoiu: Demisia lui Udrea era de asteptat

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, nu exclude alte demisii din partid, dupa plecarea lui Udrea, adaugand ca plecarea deputatului PDL era de asteptat.

"Domnul Gheorghe Flutur, secretar general al partidului, a sunat-o pe doamna Udrea, ca sa-i spuna ca este asteptata la Colegiul Director de sambata, care va avea loc la Brasov, pentru a-si explica ultimele luari de pozitii fata de partid.

Inteleg ca in acea discutie, doamna Udrea l-ar fi informat pe domnul Flutur ca nu ar avea de ce sa participe, pentru ca-si da demisia din partid", a declarat Saftoiu, la RFI Romania.

Elena Udrea a demisionat din PDL

Intrebata daca era de asteptat demisia Elenei Udrea, Saftoiu a raspuns: "Intr-un fel, cred ca da".

"Pana la urma, atitudinea si pozitiile doamnei Udrea din ultimele luni erau mult mai apropiate, mai ingaduitoare fata de Miscarea Populara, decat fata de PDL. Asa ca da, intr-un fel, declaratiile sale faceau si fac plauzibila plecarea la Miscarea Populara", a mai afirmat purtatorul de cuvant democrat-liberal.

Intrebata daca se asteapta si la alte demisii dupa plecarea Elenei Udrea, purtatoarea de cuvant a PDL a raspuns: "Cred ca nu ar trebui sa excludem aceste lucruri. S-ar putea intampla".

"Cred ca PDL-ul nu va trebui sa faca din aceste demisii o mare drama. Cred ca e mai bine ca cei care nu se mai regasesc si nu se simt confortabili cu politica partidului sa plece, decat sa ramana in interior", a mai afirmat Adriana Saftoiu.

Deputatul Elena Udrea a confirmat pentru Ziare.com ca si-a dat demisia din PDL si a precizat ca va sustine o conferinta de presa, joi, la sediul Partidului Miscarea Populara.

Citeste mai multe despre Saftoiu la RFI: Demisia lui Udrea era de asteptat; PDL nu va face o mare drama din acest gen de plecari, pe RFI Romania.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Adriana Saftoiu demisie Udrea, #Udrea demisie PDL , #PDL