Patriciu o sustine pe Adriana Saftoiu

Duminica, 03 August 2008, ora 15:30
2829 citiri
Patriciu o sustine pe Adriana Saftoiu

Adriana Saftoiu a declarat ca a avut, la mijlocul lunii iunie, o discutie cu Dinu Patriciu, in fieful caruia va candida pentru alegerile parlamentare, si a precizat ca omul de afaceri i-a transmis ca o sustine in demersul sau.

"Cu Patriciu cred ca m-am intalnit prima data pe la jumatatea lunii iunie", a afirmat Saftoiu, care a precizat ca omul de afaceri i-a transmis ca sustine candidatura sa.

Fostul consilier prezidential a subliniat ca propunerea de a candida in Prahova i-a fost facuta, in luna aprilie, de catre presedintele organizatiei, Adrian Semcu, si de catre Mircea Ionescu Quintus.

"Trebuie sa recunosc ca propunerea a venit undeva in luna aprilie, noi eram deja angajati in campania locala de la Prahova. In momentul acela am refuzat, am spus nu, in luna iunie s-a reluat propunerea", a mentionat Saftoiu, care a adaugat ca nici in momentul in care a vorbit cu Dinu Patriciu nu a acceptat sa candideze.

Desi nu a precizat cum a fost convinsa sa candideze, Saftoiu a povestit ca propunerea de a intra in cursa pentru un colegiu din Prahova a venit motivata de imaginea sa buna.

Cat priveste campania electorala, Adriana Saftoiu a mentionat ca nu are nicio rezerva sa accepte bani de la orice firma.

"Cred ca nimeni nu are naivitatea sa spuna ca o campanie este finantata de vecinii de bloc. Toate campaniile sunt finantate de firme", a afirmat ea. Fostul consilier prezidential a precizat ca deocamdata nu are o lista a companiilor care-i vor sponsoriza campania. "Dar va spun ca nu o sa am nicio rezerva", a declarat Adriana Saftoiu.

Fostul consilier prezidential a mentionat ca-i este insa teama ca, in momentul in care va spune unei firme ca va face publica sponsorizarea la sfarsitul campaniei, acea companie sa refuze finantarea.

Intrebata de tensiunile starnite in PNL de candidatura sa, Saftoiu a reiterat ca nimeni din conducerea partidului nu i-a cerut sa aiba o discutie cu fostul ministru al apararii, Teodor Atanasiu, in conditiile in care a fost sunata, vineri seara, chiar de presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu.

Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Raportul Departamentului de Stat (DOS) al Statelor Unite ale Americii (SUA) pentru anul 2023, în legătură cu România, a relevat o mulțime de informații grave referitoare la corupția...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Adriana Saftoiu, #PNL, #Dinu Patriciu, #sustinere , #PNL