Adriana Saftoiu, noul purtator de cuvant al PDL (Video)

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 11:24
6989 citiri
Adriana Saftoiu, noul purtator de cuvant al PDL (Video)

Presedintele PDL Vasile Blaga a confirmat, luni, ca Adriana Saftoiu este noul purtator de cuvant al democrat-liberalilor.

Prin nominalizarea Adrianei Saftoiu, fost purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Vasile Blaga spune ca nu vrea sa il ofenseze in vreun fel pe seful statului.

Totodata, Blaga a apreciat ca Adriana Saftoiu va colabora "foarte bine" cu Liviu Negoita, ales sambata, in cadrul Consiliului National de Coordonare al PDL, pe postul de prim-vicepresedinte responsabil pe partea de comunicare.

Biroul Permanent National al PDL se intruneste in sedinta, luni, pentru prima oara in noua formula.

PDL si-a ales liderii - Cine va conduce partidul alaturi de Blaga

Democrat-liberalii au ales, sambata, in Consiliul National de Coordonare, echipa care va conduce partidul alaturi de Vasile Blaga. Secretar general al partidului a fost reconfirmat in functie Gheorghe Flutur.

Pentru cele patru functii de prim-vicepresedinte au candidat Anca Boagiu, Liviu Negoita, Ion Ariton, Andreea Paul si Dorin Florea. Initial, in cursa s-a inscris si Teodor Paleologu, dar el a anuntat la inceputul sedintei ca se retrage si va candida doar pentru un post de vicepresedinte. Astfel, cei patru noi prim-vicepresedinti au fost alesi Anca Boagiu - 514 voturi, Liviu Negoita - 530 de voturi, Dorin Florea - 516 voturi si Andreea Paul, cu 401 voturi.

Vicepresedinti PDL au fost alesi, in majoritate, din cadrul sustinatorilor lui Blaga - Alin Tise (politici in administratie publica, justitie); Gheorghe Stefan (politici in agricultura); Alexandru Nazare (politici in economie, mediul de afaceri); Sulfina Barbu (politici sociale, relatia cu sindicatele); Cristina Dobre (politici in sanatate); Radu F. Alexandru (strategii, relatii politice, relatii internationale); Raluca Turcan (politici in educatie, cercetare, cultura, culte); Roberta Anastase (departament imagine, comunicare, mass-media si purtator de cuvant).

Pentru ocuparea celor opt functii de vicepresedinti regionali au fost alesi: Romeo Marius Raicu (regiunea Bucuresti - Ilfov); Ioan Balan (regiunea Nord-Est); Marian Jean Marinescu (regiunea Sud-Vest Oltenia); Cezar Florin Preda (regiunea Sud-Est); Bogdan Cantaragiu (regiunea Sud); Alin Popoviciu (regiunea Vest); Mircea Hava (regiunea Centru); Ioan Oltean (regiunea Nord-Vest).

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Adriana Saftoiu PDL, #Saftoiu purtator cuvant PDL, #Blaga confirma Satfoiu PDL , #stiri Adriana Saftoiu