Videanu: M-as descurca cu 15 milioane pe luna, o sotie somera si un copil la facultate

Joi, 19 August 2010, ora 13:06
10196 citiri
Videanu: M-as descurca cu 15 milioane pe luna, o sotie somera si un copil la facultate
Foto: Gazetar.ro

Adriean Videanu, ministrul Economiei, este un om care s-a descurcat foarte bine in afaceri, motiv pentru care in declaratia de avere nu raman prea multe spatii necompletate. Insa nu ar fi avut nicio problema sa fie bugetar de rand si sa isi intretina familia din 1.500 de lei pe luna.

Intr-un interviu pentru revista Renne, Videanu spune ca si-ar gestiona eficient bugetul in scenariul in care ar castiga doar 1.500 de lei pe luna, ar avea o sotie somera si un copil de intretinut la facultate.

"Fiecare isi gestioneaza banii in functie de prioritatile pe care si le face. Stiti cum este vorba romaneasca: nu te intinde mai mult decat ai plapuma. Asta e. In primul rand, m-as gandi sa mai am un nou job, sa pot avea venituri suplimentare. Evident, cu aceasta suma nu poti sa ai asteptari foarte mari, de aceea trebuie sa incerci tu singur sa-ti gasesti solutii pentru tine, in ideea de a-ti completa veniturile. Nu e o rusine nici sa muncesti pamantul, nici sa gasesti solutii suplimentare", a spus Videanu.

"Nu stiu detalii despre vila de la Snagov"

Insa pana la munca pamantului, ministrul nici macar nu stie ce fel de materiale si-a pus in deja vestita vila de la Snagov.

"Vreti sa va spun sincer, nu cunosc detaliile investitionale la casa pe care mi-am realizat-o, evident ca acel calcar pe care l-ati vazut nu e o marmura, ci este un calcar, dar nu pot sa cer multora sa se priceapa in acest domeniu. Daca vreti sa stiti, calcarul este un material ordinar de constructii, care este un material rezistent, foarte ieftin", a lamurit Videanu.

Intrebat daca materialele sunt de productie romaneasca sau de import, seful Economiei a spus ca ambele.

"Si de productie romaneasca, si de import. Avem propriile noastre cariere de calcar la Podeni, in alte parti depind de unde il utilizezi, pe pardoseli de trafic intens, pe vertical unde nu e nevoie sa aiba duritate", a mai spus el.

"Imi incep dimineata cu Tatal Nostru"

Ministrul Economiei sustine ca e un om religios, dar si un impatimit al sportului, echipa sa preferata fiind Dinamo.

"Imi incep intotdeauna dimineata cu Tatal Nostru, sunt un om care iubeste foarte mult sportul. Sunt dinamovist, asta este. Sunt un om normal. Nu-mi plac excesele absolut de niciun fel. Vreau sa am o viata linistita, cu prieteni si familie", a conchis Adriean Videanu.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Adriean Videanu ministru Economie, #Adriean Videanu Tatal Nostru, #Videanu salariu somaj , #ministrul Economiei