Catalin Ivan (PSD): Videanu ar trebui sa faca un pas in spate din viata politica

Duminica, 07 Aprilie 2013, ora 20:07
1998 citiri
Catalin Ivan (PSD): Videanu ar trebui sa faca un pas in spate din viata politica
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, considera ca democrat-liberalul Adriean Videanu ar trebui "sa faca un pas in spate din viata publica", deoarece declaratiile sale si dorinta de a ajunge presedintele tarii sunt "o dovada clara de aroganta fata de romani".

"Adriean Videanu se comporta de parca nu a fost un personaj central al regimului PDL, care a cauzat atata suferinta romanilor prin taierile de salarii si pensii. Se poarta de parca deciziile sale nu au fost una dintre cauzele prejudiciilor enorme aduse in cazul Hidroelectrica de catre 'baietii destepti'. Totusi, cu o atitudine politicianista absolut condamnabila, acesta se face ca suspiciunile din jurul domniei sale nici nu exista", a declarat Catalin Ivan.

"Dupa tot raul pe care l-a facut acestei tari, domnul Videanu da dovada de un grad nemaiintalnit de aroganta, vazandu-se chiar un candidat la alegerile prezidentiale. Romanii cu siguranta nu pot accepta o asemenea atitudine din partea unuia dintre 'baietii destepti' din PDL, iar visurile grandomane ale acestui personaj se vor lovi la un moment dat de realitatea dura a responsabilitatii fata de cetateni", a adaugat purtatorul de cuvant al PSD.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat, sambata, ca ar putea intra in cursa pentru alegerile prezidentiale din 2014, daca va raspunde criteriilor pe care PDL le va elabora si le va adopta pentru aceasta competitie.

"PDL, ca singura formatiune politica de dreapta, in momentul de fata, capabila sa determine o astfel de competitie are datoria sa nu se limiteze, din punctul meu de vedere, numai la PDL, ci sa deschida catre societate aceasta competitie. Am vazut cu totii ca sunt oameni de dreapta dar care nu sunt angajati in nicio competitie politica si care ar putea sa se manifeste public intr-o astfel de competitie. (...) Daca voi raspunde criteriilor pe care PDL le va elabora si le va adopta, sigur", a declarat Videanu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Catalin Ivan Adriean Videanu, #Adriean Videanu candidat PDL , #PDL