Videanu: Basescu nu crede ca Opozitia va intelege sa slujeasca interesul national

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 21:22
3289 citiri
Videanu: Basescu nu crede ca Opozitia va intelege sa slujeasca interesul national
Foto: incont.ro

Adriean Videanu a declarat, marti seara, dupa intalnirea avuta la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu si premierul Emil Boc, ca seful statului s-a declarat pesimist in legatura cu faptul ca liderii Opozitiei vor intelege sa slujeasca interesului national.

Videanu a precizat ca moratoriul propus de seful statului a fost facut in "ideea servirii interesului national". El a lansat si un nou apel catre Opozitie sa renunte sa mai blocheze activitatea Parlamentului Romaniei.

"Opozitia trebuie sa inteleaga ca are si responsabilitati fata de tara. Nu cerem nimic Opozitiei decat sa renunte in a mai bloca activitatea Parlamentului Romaniei. Ii anunt pe romani ca PD-L si partenerii din coalitie se angajeaza sa duca pana la capat toate legile asumate pana la finele acestui an", a spus Videanu.

"Nu Roberta Anastase e prioritatea Romaniei in momentul de fata"

Intrebat de jurnalisti daca PD-L ii va retrage sprijinul Robertei Anastase, Videanu a declarat ca presedintele Camerei Deputatilor nu este in momentul de fata prioritatea Romaniei.

"Constatam ca mass media a cazut in plasa Opozitiei. Prioritatile sunt legile pe care le avem de adoptat si nu Roberta Anastase este in momentul de fata prioritatea Romanei", a spus Adriean Videanu.

Premierul Emil Boc, Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, si seful statului Traian Basescu s-au intalnit, marti seara, la Palatul Cotroceni.

La intalnire au mai participat Vasile Blaga si Adriean Videanu.

Traian Basescu in Parlament: Cer partidelor un moratoriu pe 45 de zile

Intalnirea, care a durat doua ore si jumatate, a avut loc dupa ce presedintele a propus, marti, partidelor un moratoriu de 45 de zile pentru deblocarea activitatii Legislativului, astfel incat acordul cu FMI sa fie incheiat cu succes.

Opozitia a conditionat armistitiul propus de Traian Basescu de schimbarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputatilor.

Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#Adriean Videanu PDL, #Roberta Anastase , #PDL
Comentarii
Poza Ruberta
Ruberta
rank 5
Io sunt Ruberta d’n Pluiesti! Io sunt Sefa P’rlamentului de deputati! Io si numa’ io! Chiar daca Oltean va c'nduce s'dintele!