Videanu: Piedone si-a luat permisul de conducere, fraudulos, la Pitesti

Vineri, 13 Iunie 2008, ora 18:05
3934 citiri
Videanu: Piedone si-a luat permisul de conducere, fraudulos, la Pitesti

Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca printre persoanele care si-au luat permisul de conducere in mod fraudulos, la Pitesti, se afla candidatul PC la primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Actualul primar general al Capitalei si totodata coordonatorul campaniei electorale a PDL a spus ca a facut aceasta dezvaluire nu pentru a influenta campania electorala, aflata la final, ci pentru a elimina orice suspiciune legata de candidatul democrat-liberal la primaria sectorului 4, Radu Silaghi.

"Nu pot sa las sa persiste anumite suspiciuni asupra candidatilor nostri si vreau sa ma refer la recentul caz mediatizat, Pitesti, in care s-a spus ca unul dintre candidatii la Primaria Sectorului 4, in mod fraudulos, si-a obtinut permisul de conducere la Pitesti", a explicat Adriean Videanu, care a aratat permisul de conducere, in original, al candidatului PDL la Primaria Sectorului 4, Radu Silaghi, din care reiese ca acesta a fost eliberat in Bucuresti, in anul 2001.

Mai mult, Adriean Videanu a prezentat jurnalistilor, dupa conferinta de presa, o copie a permisului de conducere al candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Conform documentului, adresa de domiciliu a acestuia este in judetul Arges, comuna Priboieni, iar permisul este eliberat de Politia judetului Arges, in data de 19.10.2007.

In plus, permisul de conducere este eliberat la toate categoriile: A, B, BE, C si CF, iar in dreptul localitatii unde a avut loc examinarea este trecut "Arges".

Intr-un comunicat de presa remis de PDL dupa conferinta de presa a lui Adriean Videanu se afirma ca in intervalul 25.09.2007 - 24.10.2007, Cristian Popescu Piedone si-a facut mutatie in judetul Arges, pentru a sustine acolo examenul auto.

Potrivit sursei citate, "mutatia a fost facuta doar pentru o perioada de o luna, suficienta pentru a obtine un permis de conducere la toate categoriile posibile".

"Culmea capacitatilor de sofer - Piedone obtine intr-o singura zi dreptul de a conduce autovehicule de toate categoriile: A, B, BE, C si CF. Toate examenele sunt promovate in aceeasi zi: 22 octombrie 2007, iar in dreptul localitatii unde a avut loc examinarea este trecut judetul Arges", se mai arata in comunicatul citat.

PDL mai sustine si ca, dupa cateva zile, "Popescu Cristian Victor Piedone avea sa isi schimbe domiciliul in Bucuresti, pe strada Principatele Unite, numarul 9, domiciliul sau real si stabil".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alarma de incendiu, declanșată din greșeală la Spitalul de Urgență Pitești
Alarma de incendiu, declanșată din greșeală la Spitalul de Urgență Pitești
Alarma s-a dat duminică seara, 14 aprilie, la 21:09. Popmierii s-au deplasat de urgență la Spitalul de Urgenţă Piteşti, însă nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor. Salvatorii și-au...
Incendiu în laboratorul Direcției Sanitar-Veterinare din Pitești. Flăcările s-au întins pe aproape 40 de metri pătrați
Incendiu în laboratorul Direcției Sanitar-Veterinare din Pitești. Flăcările s-au întins pe aproape 40 de metri pătrați
Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti. "La sosirea forţelor...
#pitesti, #Piedone, #permis, #fraudulos , #PDL