Videanu: Ponta minte cum respira (Video)

Duminica, 30 Septembrie 2012, ora 12:46
4105 citiri
Videanu: Ponta minte cum respira (Video)

Razboiul dintre Adriean Videanu si Victor Ponta este departe de a se termina. Duminica, presedintele interimar al PDL Bucuresti a iesit din nou la atac, spunand ca premierul "minte cum respira".

"Va arat proba prin care demonstrez ca Ponta este mincinosul national. (...) Ponta minte cum respira. Este greu sa mai gasesti un exemplar in Romania, in clasa politica romaneadca, sa minta asa cum o face Ponta", a declarat Videanu intr-o conferinta de presa.

Acesta a reiterat ca, "prin minciuna si incompetenta, Ponta pune pe butuci economia romaneasca", prezentand un document in care se facea o trecere in revista a situatiei Oltchimului.

Videanu: Daca Ponta nu explica in 48 de ore, sesizez Parchetul pentru subminarea economiei

"Putem demonstra ca problemele Oltchimului au fost tratate cu mare seriozitate de Guvernul Boc si s-au gasit solutii", a continuat Videanu.

Videanu: Procentele pierdute de USL se duc la Partidul Poporului

Liderul PDL mai spune ca premierul vrea sa intretina circul mediatic creat in jurul Oltchim si ca el a adus documentul citat pentru a pune capat minciunilor si abuzurilor pe care "Ponta le face in aceasta perioada strict din ratiuni politica din cauza ca USL a scazut subt 50%, este la 48%, iar procentele pierdute de USL se duc la Partidul Poporului".

Videanu il acuza pe Ponta ca minte si in legatura cu presupusele presiuni ale FMI.

"Invoca permanent FMI, care chipurile i-ar fi solicitat sa incheie privatizarea pana in 28 septembrie. Este o ticalosie suprema sa invoci permanent FMI. Cred ca si Isarescu a lamurit acest aspect. FMI nu impune niciodata decizii statului cu care are un acord, se uita numai la problemele importante de echilibre macroeconomice.

Nimeni nu a cerut Guvernului Ponta sa incheie procesul de privatizare pe 28 septembrie. Este un demers strict politic in ideea de a-l discredita pe Diaconescu, care ia procente de la USL. Este un joc politic pe pielea oamenilor de la Oltchim", a adaugat Videanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Videanu Ponta minte respira, #Videanu mincinos Ponta, #Videanu Ponta FMI Oltchim , #PDL