Predare emotionanta la ministerul Sanatatii. Videanu regreta plecarea lui Bazac

Vineri, 02 Octombrie 2009, ora 13:54
2894 citiri
Predare emotionanta la ministerul Sanatatii. Videanu regreta plecarea lui Bazac

Noul ministru interimar al Sanatatii, Adriean Videanu, si-a exprimat vineri profundul regret pentru conjunctura politica care a facut ca un om ca Ion Bazac sa fie nevoit sa plece de la conducerea acestei institutii.

"Ceea ce am inceput impreuna se va continua. Reforma in Sanatate nu este de stanga sau de dreapta si trebuie sa fie un sistem eficient. Sper ca domnul ministru Videanu si echipa care ramane la minister va duce mai departe ceea ce am inceput", a declarat fostul ministru al Sanatatii social democrat.

Adriean Videanu i-a multumit pentru ceea ce a facut si si-a exprimat profundul regret ca trebuie sa plece.

"Incep prin a-mi exprima profundul regret atat personal cat si politic ca Ionut a trebuit sa plece din Guvern din cauza conjuncturii politice. Am apreciat enorm si eu si premierul activitatea lui la Sanatate. Voi asigura continuarea politicii dusa de el si voi tine legatura pentru toate problemele importante pe care ministerul le are. Din pacate Ionut Bazac este victima unei decizii politice care nu tine nici de vointa lui si nici de a mea. Dupa cum am spus din pacate am sacrificat o tara pentru un om si efectele se vad", a declarat Videanu.

Adriean Videanu a declarat ca vor fi doua luni foarte grele, dar va face in asa fel incat procesul inceput de Bazac sa nu sufere deloc.

"Din discutiile pe care le-am avut cu premierul in weekend trebuie sa asiguram toate numirile pe post. Nu ne-am facut un calcul preocuparea e sa ocupam posturile ramase deja vacante.

In ceea ce priveste problema rezidentiatului am inteles ca este un proces in derulare de care se ocupa profesorul Popa. Examenul de rezidentiat va fi una din prioritatile pe care le voi aborda in perioada urmatoare", a mai declarat ministrul interimar de resort.

Adriean Videanu a declarat ca cel mai probabil pe 21 noiembrie va fi gata vaccinul impotriva gripei porcine, iar campania de vaccinare sa inceapa la 1 decembrie. A mai declarat ca pe angajatii de la Sanatate ii crediteaza cu incredere si ii va evalua in functie de performanta pe care o va realiza fiecare.

"Nu am absolut niciun fel de rezerva sa continui proiectele incepute de Bazac", a mai declarat Videanu.

Spre final Ion Bazac a declarat ca i-a lasat noului ministru un halat cu care sa intre in sala de operatii, un stetoscop, o mapa si o boneta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#predare stafeta ministerul Sanatatii, #Ionut Bazac Adriean Videanu, #Videanu continua proiectele Bazac , #stiri Adriean Videanu