Atmosfera de mare targ european in primele doua zile Pack Expo 2018

Comunicat de presa
Joi, 17 Mai 2018, ora 17:49
13415 citiri
Atmosfera de mare targ european in primele doua zile Pack Expo 2018

Cea mai mare expozitie de packaging din Romania - Pack Expo 2018, care se desfasoara intre 16 si 19 mai 2018 la Romexpo-Bucuresti, s-a anuntat a fi un succes inca din prima zi: un mare numar de specialisti vizitatori au venit la Pack Expo 2018, editia din acest an avand privilegiul de a fi organizata in cel mai nou spatiu expozitional (cu un design in stil modern contemporan).

Speakerii de top prezenti la Conferinta Nationala pe teme de mediu "Deseurile de ambalaje: tendinte vs.eficienta" au starnit interesul a peste 120 de participanti (reprezentanti de companii, autoritati, mass-media).

Taxa pe ambalaj, managementul deseurilor, impactul modificarilor legislative in materie de ambalaje asupra industriei alimentare, dar si tehnologiile inovatoare folosite in productia de ambalaje si etichete au fost principalele teme dezbatute in cadrul conferintei de reprezentanti ai Ministerului Mediului, presedinti de asociatii, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete, printre care Mihai Petre (DELOITTE Romania), Raul Pop (Ernst & Young Romania), Mariel Petric (Cora Trade), Linda Mauksch (ALPLA Group), Nathalie Bonk (Webomatic), Constantin Chiriac (ROMPAP) si Gabriel Moiceanu (FADI).

Conferinta a fost organizata de Romexpo, Euroexpo Fairs, revista Infomediu Europa (co-organizator) si Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI), in colaborare cu Ministerul Mediului.

La finalul primei zile de expozitie a avut loc decernarea trofeelor Romanian Packaging Awards (editia II-a) pentru cele cinci categorii de concurs:

Romanian Packaging Awards (editia a II-a)

  • Ambalajul din carton ondulat (pentru retail) al anului: "Strauss Welcome Kit", realizat de RONDOCARTON pentru clientul STRAUSS Romania
  • Ambalajul flexibil al anului: "Bottle Bag", realizat de EXONIA HOLDING pentru Coca-Cola si Cramele Recas
  • Ambalajul din carton compact al anului: "Ghiozdanul Back To school", realizat de MAYR MELNHOF PACKAGING Romania pentru clientul Mondelez Romania
  • Eticheta anului: "SAMARO", realizata de ROMPRIX EXIM SRL pentru clientul Distileriile Bran
  • Ambalajul rigid din mase plastice al anului: juriul a decis sa nu acorde un premiu la aceasta categorie, intrucat produsele inscrise in concurs nu s-au ridicat la standardele de calitate impuse de regulamentul concursului.

Premii de excelenta pentru partenerii targului PACK EXPO

  • 1. Premiul pentru premiere tehnologice: ULMA PACKAGING
  • 2. Premiul pentru participarea anului: EURO TOP GRAFIX
  • 3. Premiul pentru inovatie in domeniului finisarii: GRUP TRANSILVAE
  • 4. Premiul pentru inovatie in ambalare: WEBOMATIC
  • 5. Premiul pentru performanta in Packaging: DS SMITH PACKAGING ROMANIA
  • 6. Premiul pentru performanta in Packaging: DS SMITH SLOVAKIA
  • 7. Premiul pentru solutii tipografice complexe: GRAPHIC OPEN SYSTEMS
  • 8. Premiul pentru calitate deosebita in productia de hartie, carton ondulat si ambalaje: RONDOCARTON
  • 9. Diploma de excelenta pentru complexitatea participarii: IMARK SISTEMS
  • 10. Premiul pentru solutii in domeniul ambalarii profesionale: CORA TRADE CENTER
  • 11. Premiul pentru smart technology: FESTO
  • 12. Diploma de excelenta pentru solutii logistice durabile: EUROFIT - VOYATZOGLOU SYSTEMS ROMANIA
  • 13. Premiul pentru solutii performante in domeniul marcarii si etichetarii: MACH FOREIGN TRADE DISTRIBUTION
  • 14. Premiul pentru solutii inovatoare pentru logistica: IHOPE REAL
  • 15. Premiul pentru performanta in productia de ambalaje din plastic: GREINER PACKAGING
  • 16. Premiul pentru performanta in productia de etichete: INOVALABEL
  • 17. Premiul pentru solutii complete de marcare industriala: BLAJ SA
  • 18. Diploma de excelenta pentru solutii digitale pentru packaging: MONS MEDIUS INVESTMENT
  • YOUNG CHEF by Angst, cel mai mare concurs de retete pentru ready meal

    din Romania

    Vineri si sambata se desfasoara cel mai mare concurs de retete pentru ready meal din Romania, YOUNG CHEF by Angst, care va fi jurizat de Chef Sorin Bontea, Sorin Minea si Chef Cristian Serb!

    Vino sa degusti preparatele semifinalistilor, gatite chiar la fata locului, in spatiul special amenajat din cadrul targului Pack Expo 2018. Sambata va fi desemnat YOUNG CHEF, fericitul castigator al trofeului si premiului de 1000 de euro oferit de Angst. In plus, castigatorul va beneficia de un abonament pe 12 luni la revista Gastromedia si un interviu in urmatorul numar al revistei, de dupa eveniment.

    Partenerii concursului sustinut de Cosul de legume fructe sunt Angst, ULMA Global Packaging si Bilancia (partener tehnic).

    Spectacolul continua la Romexpo. Vino si tu!

    Pack Expo, expozitia de ambalaje si solutii de ambalare din Europa de Sud-Est, este organizata de EUROEXPO Fairs si ROMEXPO Bucuresti.

    Despre EUROEXPO

    EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

    Prin intermediul targurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show - editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

    Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

    Despre ROMEXPO

    ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, care imbina traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei.

    Compania este recunoscuta si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii - UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala - CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor - CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa - EURASCO.

    Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
    Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
    Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
    China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
    China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
    Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
    #Pack Expo 2018 , #afaceri de succes