Brian Tracy, despre succesul in afaceri

Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 15:21
1897 citiri
Brian Tracy, despre succesul in afaceri

Brian Tracy, unul dintre cei mai populari consultanti de business din lume, vine la Bucuresti, pe 6 octombrie, la Crystal Palace Ballrooms, sala Londra, in cadrul unui eveniment organizat de Inter Contact Romania.

La conferinta, Brian Tracy va discuta si despre asa zisa "zona de confort", unul dintre principalii dusmani ai succesului. Din punctul sau de vedere aceasta zona reprezinta o stare comportamentala cu care oamenii se obisnuiesc si care conduce la un nivel de performanta asteptat, stabilit.

Activitatile rutiniere ii determina sa faca aceleasi lucruri in acelasi mod, ceea ce le transmite o stare de confort general. Brian Tracy este convins ca "exista insa aceasta certitudine ca, oricat de confortabil si securizati ne-am simti, aceasta stare este departe de calea spre succes".

Adesea, "zona de confort" este comparata de psihologi cu starea prizonierului din inchisoare. Captivitatea ne face nefericiti, insa incertitudinea viitorului sau eventualele amenintari din afara ne impiedica sa luam decizii in favoarea noilor pasi spre schimbare.

Legendarul Brian Tracy va impartasi formula simpla pentru a iesi din "zona de confort". Aceasta presupune o serie de intrebari: "Cum sa procedez acum?", "Care sunt obiectivele mele?", "Sunt ipotezele mele corecte?", "Exista vreo cale de imbunatatire a lucrurilor?", "Ce alte cai de a-mi indeplini obiectivele exista?".

Brian Tracy este de parere ca "vechile obiceiuri de a realiza lucrurile intr-un anumit mod inceteza sa mai fie productive si adecvate; astfel, nu mai duc la rezultatele dorite. In acest punct trebuie sa intervina schimbarea".

In timpul seminarului "Psihologia succesului", invitatul special va impartasi publicului cum se poate realiza acest lucru si cum poate interveni schimbarea. Scopul sau este ca managerii si oamenii ce-l vor asculta sa invete cele mai bune tehnici si metode pentru vanzari, atingerea obiectivelor si organizarea timpului.

Special pentru toti participantii la eveniment, echipa Inter Contact Romania va oferi best-sellerul "GOALS" al lui Brian Tracy, precum si cartea audio de specialitate. In plus, cei care doresc sa participe o pot face achizitionand locuri pana la data de 31.08.2011, beneficiind astfel de discountul de 50 euro.

Mai multe informatii despre seminarul "Psihologia Succesului" pot fi gasite pe Brian-Tracy.eu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#brian tracy succes afaceri, #zona confort succes business, #conferinta business bucuresti , #afaceri de succes