Care este cel mai tare rege al asfaltului

Miercuri, 24 August 2011, ora 13:05
2206 citiri
Care este cel mai tare rege al asfaltului

Anul 2010 a fost mult mai slab decat precedentul pentru regii asfaltului, ale caror firme au inregistrat rezultate net inferioare fata de 2009. Ba chiar unul dintre ei a inregistrat pierdere, lucru nemaiauzit pana acum. Totusi, un altul a iesit din rand si a facut profit si afaceri mai mari.

Toti regii asfaltului din Romania au avut un an 2010 mai prost ca 2009, cu rezultate financiare in scadere drastica, potrivit datelor din bilant depuse la Finante.

Cu o exceptie. Compania Euroconstruct Trading, a oamenilor de afaceri Dan Besciu si Sorin Vulpescu, a reusit sa faca un profit mai mare cu aproape 50% in 2010 fata de 2009 in conditiile unei cifre de afaceri aproape egale, scrie MONEY.ro.

Astfel, in 2009, firma realiza un profit net de 57 de milioane de lei la o cifra de afaceri de 250 de milioane de lei in timp ce anul trecut Euroconstruct a realizat un beneficiu de 81 de milioane de lei la o cifra de afaceri de 270 de milioane de lei, adica o marja de profit de aproape 30%. Numarul de angajati a crescut de la 669 la 720.

Desi a avut un 2010 mai slab decat 2009, Dorinel Umbrarescu ramane, totusi, regele asfaltului care a invartit cei mai multi bani. Cele doua companii ale sale, Tehnostrade si Spedition UMB, au inregistrat un profit cumulat de circa 280 de milioane de lei la o cifra de afaceri de 1,1 miliarde de lei.

Citeste mai multe despre Care e acum cel mai tare rege al asfaltului pe Money.ro.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#rege asfalt, #firme infrastructura, #firme astfalt profit , #afaceri de succes